Dagens makeup: Velour lips.

4. Advent Konkurrence: Vind Awesome 100 eyeshadow collection palette. (Slut)

Det er blevet 4 advent og julestemingen har ENDELIG ramt mig en anelse. Selvom min dag står på arbejde i butikken så kan jeg lige så stille og rolig begynde at mærke hvor meget jeg glæder mig til at komme hjem til jul på onsdag og være sammen med min familie i juledagene.

 photo awesomepalette.jpg

Det er sidste advent og jeg har glædet mig helt vildt meget til at lave konkurrencen til jer i dag. Præmien er nemlig en kæmpe favorit hos mig selv og jeg er så mega glad for at jeg besluttede mig for at købe en ekstra med hjem, som præmie til jer. Det er intet mindre end en øjenskyggepalette med 100 forskellige skygger i. Awesome 100 eyeshadow Collection palette. Den er fra brandet Makeup Revolution, som er mit yndlings mærke når det kommer til øjenskygger (og faktisk også lipgloss). Jeg har 13 forskellige paletter fra dem og ikke én eneste af dem har fejlet! Kvaliteten er vanvittig, høj holdbarhed, pigmentering og så laver de nogle fantastisk nuancer, både matte og skinnende.

 photo DSC00443 kopi.jpg

 photo DSC00461 kopi.jpg

Jeg har allerede vist jer dette look med skyggerne og der er flere på vej! Uanset om du skulle være den heldige vinder eller ej, så er det bestemt en palette der er værd at eje. Faktisk kan jeg kun sige god for Makeup Revolution! Du kan bestille alt makeuppen via. deres webshop og de sender til Danmark for 44 kr. Tilmelder du dig, deres newsletter får du informationer om rabatter, gratis gaver (Som altid er mega gode!) og fri fragt. Jeg bestiller altid nyt hjem når der er et særtilbud for det kan virkelig godt betale sig. Du får altså ikke bedre øjenskygger til pengene, faktisk får du ikke rigtig bedre øjenskygger selv hvis du kaster en masse penge efter dem.

Sådan deltager du:
1. Skriv en kommentar med hvad der får dig i julestemning.

Ellers er der ikke andet at gøre end at krydse fingre. Vinderen offentliggøres d.24’ende kl.12.00 på bloggens facebook side, som du kan finde lige HER.
Vinderen af 3. advent konkurrence blev, Sidsel Rasmussen som kan se frem til at få en ekstra julegave tilsendt!

– Lise Emilia

 

21 kommentarer

 • Amalie

  Intet får mig i julestemning som et pyntet juletræ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Åh, lige så snart min mor begynder årets december bagning af brunkager…. Den duft, altså…. !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Driving home for Christmas 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Slouborg

  Fantastiske farver 🙂 en exstra julegave til min datter! <3 🙂 Julestemningen kommer når maden er i ovnen, familien er samlet og vi RÅhygger! 😀 Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bisgård Sørensen

  Hold da op! Sikke nogle smukke farver! Den palette ville gøre stor glæde hos mig 🙂

  Julestemning er for mig ikke svær at finde ind til 🙂 Blot duften af en skrællet mandarin, sætter stemningen i gang hos mig. I det hele taget, så er dufte helt klart en vigtig faktor, når det kommer til julestemning. Gran, brunkager, kanel, gløgg osv. Det hele er med til at bringe julen ind i vores lille hjem 🙂

  Kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe L

  Når juletræet er kommet ind i stuen og adventskransen er tændt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse Frost

  Det næsten altid først juleaften stemningen rammer mig. Når træet står der. Vi har fri og familien kommer. Der begynder at dufte af julemad og man Gør sig klar.
  Så kommer jeg i jule stemningen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Det bedste er at hygge med ungerne fx julebagning eller et brætspil, mens julemusikken kører i baggrunden 😀
  Glædelig 4. søndag i advent! Håber at jeg er heldig og kan få lidt mere farve på tilværelse…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg kommer i julestemning, af julemusikken, pynten, var i tivoli i går, det er bare den bedste julestemning, med alle de smukke julelys alle steder, det var så smukt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhhhh! Vil så gerne vinde denne og den ville så meget blive taget i brug og vises en del på bloggen – også via looks. Den ser super fantastisk ud og ville være perfekt til mit farve-tosset-hjerte 😀 <3

  Jeg kommer i julestemning når lysene og pynten begynder at dukke op nede i byen. Og så er der selvfølgelig også julefilmene, julekalenderne og de skønne dufte Julen bringer med sig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åj åj, sikke en rar præmie! Det lyder helt åndssvagt, men Whams “Last Christmas” er faktisk en af de ting, der indhyller mig mest i jul. Og så at jeg hver aften sætter et afsnit af Nissebanden i Grønland på sammen med min aftensmad. Det virker hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er kæmpe julefan! Så der er mange ting, som får mig i julestemning 🙂

  Især elsker jeg at pakke julegaver ind, pynte vores minijuletræ, åbne en pakkekalendergave hver dag, følge med i julekalender i tv, bage julekager med min bedste veninde, høre Radio Soft (non stop julemusik, haha) og have levende lys tændt.

  I år er jeg særligt kommet i stemning af at køre en blogjulekalender, hvor jeg har stillet julede spørgsmål.

  /Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  At komme hjem til min mor og far den 23 dec og huset er pyntet op som en anden Gertrud sand det er jule hyggge for mig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt j

  det gør hyggetøj og lys. Lys er for mig virkelig det vigtigste ved hygge og julen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thisted-Widtfeldt

  Noget af det der gør at jeg kommer i julestemning er når juletræet kommer ind i stuen. De sidste mange år har vi ikke holdt jul hjemme og træet er kommet ind sent omkring den 21-22 dec også er vi ALTID hjemme den 25 da min mand har fødselsdag også har vi ‘nydt’ træet og alligevel ikke da det har været pakket ud til nytår. I år havde vi Alle lyst til at nyde det det længere så jeg har personligt været i julestemning fra den 5 dec. Daglig hørt julemusik mens madlavning er blevet gjort- set julekalender med den mindste og læst julebagning som godnathistorier. Det har været en SUPER god og alligevel travl måned. Men vi har alle store, ja selv teenagerne i huset, været til stede, lavet julepynt og generelt i bedre humør. Så lige nu går jeg med tanken om hvad vi gør i dec som er så fedt og kan føre det videre til Jan, februar, marts….. Rigtig glædelig jul❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det der får mig mest i julestemning er faktisk sne, æbleskiver og gløgg samt julepynt 😀
  Jeg føler ikke helt at det egentlig er december fordi at vejret er nogenlunde varmt og der ikke er et eneste tegn på sne..
  Så jeg kan slet ikke forstå at juleaften er lige rundt om hjørnet 😀

  Knus Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Christensen

  Uh! En lækker præmie! Hvert år kommer jeg i julestemning af at sætte Pyrus på skærmen 😉 Jeg bliver aldrig for gammel til at se den julekalender. Og som Bertramsen siger: “Hellere et stort legebarn, end en lille alvorlig voksen.”
  Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Lerche

  Jeg pynter op til jul, spiser min mors julekage, siger hej til min yndlingsnisse “Nissemand”, sætter lyskæder op og hører “Sangen om Luffe” fra Nissebanden! Så er jeg godt kørende 😀

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Uih en lækker bandit <3
  Det helt simple opskrift på julestemning er: ALT hvad der har med jul at gøre. Lave papirsstjerner, pynte op til jul, julelys i haver og på gader og stræder, høre julemusik, bage julesmåkager, spise risengrød, spise æbleskiver med familien, julekalendre (dem bliver man aldrig for gammel til at se 😉 ).
  En meget vigtig ting (og tradition) er at se Nøddebo præstegård med min mor og spise brandy bønner – når den er slut, så kan det godt blive jul.. og efter den lille tur til Island, så er det også ekstremt vigtigt, at jeg får den herlige drik maltappelsín før det bliver rigtig jul. Jo mere af alt dette, jo mere julestemning. Prikken over i'et vil være sne fra 1. December og ellers lige indtil d.24. Så er det en helt rigtig jul.
  Nu vil jeg krydse alle mine fingre for at jeg kunne være heldig for en gang skyld 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bliver i julestemning af tændte adventslys, indpakning af julegaver og min mosters hjemmebagte vaniljekranse 🙂

  Krydser fingre! Du har gjort mig helt afhængig af Makeup Revolution <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wooow en lækker præmie!! I år er det klart min søn der får mig mest i julestemning. Hans skønne barnlige glæde over alle juletingene smitter så meget af ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Velour lips.