Hverdags læbestift favorit!

Dagens makeup: Velour lips.

Det er lørdag og jeg har begravet mig selv under mine dyner og bruger aftenen på blogarbejde og afslapning. Jeg har desværre ikke weekend, hvilket betyder jeg skal på arbejde igen i morgen, derfor er der ikke noget vildt festligt på mit program. Jeg glæder mig blot til at vi rammer onsdag kl.18.00 og jeg kan hoppe på et tog hjem til søde lille O’ense og holde jul med min familie som jeg savner helt vildt her i juletiden. Det er bare slet ikke det samme uden dem.

Til morges mødte jeg en halv time senere end jeg plejer hvilket betød jeg fik en meget rolig start på dagen og tid til at tage billeder af mine makeup til jer. Jeg har fået nogle nye produkter hjem fra Makeup Revolution som er min yndlings øjenskyggepusher og jeg er gået i krig med en palette med 100 fantastiske øjenskygger derfra. De er vanvittige og jeg kommer også til at skrive en seperat indlæg om den som i kan læse i morgen.

 photo DSC00587 kopi.jpg

 photo DSC00585 kopi.jpg

 photo DSC00566 kopi_1.jpg

 photo DSC00576 kopi.jpg
Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
Bronzer ?  Makeup Revolutin Baked Bronze Bronzed Fame.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Awesome 100 Eyeshadow Collection.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Læbestift ? Makeup Revolution Ultra Velour Lip Cream-Can’t we just make love instead

Jeg håber i kunne lide looket og bruge det som inspiration. Jeg har kun brugt to skygger til øjenmakeuppen, en varm mørk mat brun i globelinjen og det yderste v, og en lys skygge med guldshimmer på den bevægelige del af øjenlåget og intensiveret i øjenkrogen for lyse lidt op. Jeg har forsøgt mig med en bronzer med glimmer og hele balladen som ellers ikke er noget jeg gør mig så meget i. Jeg synes farven passede virkelig fint med læbefarven og det bandt helt klart looket sammen. Jeg tror bronzeren kunne være fantastisk som øjenskygge også da den har nogle smukke kobber undertoner og masser af shimmer, så det vil jeg forsøge mig med snarest 🙂

Ift. min hud, som jeg nævnte for nogle indlæg siden, så har jeg jo en masse bøvl med den og har fået en svær acne i løbet af det sidste halvår. Som af og til kan ses på billederne på trods af makeup. Jeg får behandlinger hos Xenobia her i Aarhus, som heldigvis hjælper en del og så bruger jeg en special foundation og concealer som gør det nemt for huden at ånde og også har en medicinsk virkning på min acne, det vil jeg meget gerne fortælle jer mere om, i et indlæg for sig. Jeg ved der er mange der har store problemer med voksen-acne og selv en beauty-lover som jeg, har svært ved at vide, hvad jeg skal stille op når min hudplejerutine pludselig ikke er nok længere. Jeg har fået en tid ved en hudlæge i februar og jeg håber sådan han kan hjælpe mig.

Jeg håber i har en skøn, skøn weekend og god juleferie til alle jer der har været heldige at få det allerede. Jeg trøstespiser lidt hvidchokolade ene og alene af den grund at jeg har lyst til gulerodskage og hvidchokolade smager lidt lige som frostingen 😉

– Lise Emilia

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags læbestift favorit!