3. Advent Konkurrence - Vind Kérastase Chronologiste Fragrant Hair Oil.

Hverdags læbestift favorit!

Det skete i søndags, at jeg blev snot hamrende forkølet og måtte ligge i fosterstilling og pudse næste i et par dage. Nu er forkølelsen efterhånden forduftet og en lille bitte smule overskud er på vej tilbage. Derfor tænkte jeg, at jeg ville få skrevet et indlæg til jer. Jeg har masser jeg gerne vil dele med jer.
 photo 972A2923-E7CF-4291-A929-E0627BE260C682AB2BC1-7F87-4569-B4E2-1A1E47033F83.jpg Vi skal jo starte et sted. Lad mig fortælle jer om den læbestift der lige nu er min absolutte hverdags favorit! GOSH Velvet Touch Lipstick i farven 160 Delicious. En cremet læbestift, med høj pigmentering. Den indeholder lysreflekterende pigmenter, der giver læberne glans der får dem til at se sunde og velplejede ud.

 photo 33819EF5-C24B-427C-9BE9-E46367B9063849DC8A3C-7B02-43A6-95B2-81EA0360EEEE copy.jpg

GOSH Velvet Touch Lipstick indeholder også vegetabilske olier, der beskytter og plejer læberne. Derud over også E-vitamin, som modvirker de fri radikaler. Den koster 95 kr og kan selvfølgelig købes i Matas og på deres webshop lige HER. Jeg har efterhånden mange læbestifter fra GOSH. De er super gode og særligt til prisen. På lige fod med Rimmels, som er en anden stor favorit når det kommer til budgetvenlig læbestifter.

 photo 06994436-E863-4A1E-ADAD-06D3EEE901DEAC52A64F-3332-431C-A3CC-522795965B7B copy.jpg

Farven er virkelig svær at beskrive. Det er en mørk pink med brune undertoner. Den er på mange måder “My lips. but better.”.

Så er du på udkig efter en hverdags læbestift der underspillet med stadig har karakter og løfter et look, så kan jeg klart anbefale denne. Eller hvis du lige som mig, forkæler dig selv med en læbestift fra tid til anden 😉

Jeg havde en fantastisk weekenden inden jeg blev syg i søndags, som jeg gerne vil fortælle jer lidt mere om. Det må blive i løbet af de næste par dage. Jeg kan afsløre at der var kage involveret.. Jeg er heldigvis ved at være færdig med at købe julegaver, hvilket er enormt dejligt, jeg har nemlig ingen fridag fra nu og til d.24’ende, så den sidste må købes i magasin i morgen efter arbejde og så har jeg til morges bestilt en over Zalando også. Det er snart sidste chance for at shoppe julegaver online – i kan finde en rabatkode til Zalando lige her.

Jeg er stadig ikke i julestemning selvom alle omkring mig forsøger at få mig med. Humøret fejler heldigvis ikke andet end at det ikke er julet.

– Lise Emilia

1 kommentar

  • […] er meget rolig og med min favorit hverdags læbestift, som jeg jo fortalte jer om lige HER. Igår var jeg så heldig, at jeg kunne nå at hente min nye brille hos Smarteyes inden jeg skulle […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. Advent Konkurrence - Vind Kérastase Chronologiste Fragrant Hair Oil.