Gode tilbud på Real Techniques makeup brushes.

Dagens makeup – satin brown.

I morgens fik jeg lige taget et par billeder af min makeup inden jeg skyndte mig ud af døren. Jeg elsker gyldenbrun øjenmakeup, men jeg trængte til at prøve lidt nyt og gik i stedet efter en brun med grålige satin undertoner og blev faktisk ret tilfreds med resultatet. Generelt så er L´Oréal Color Riche øjenskyggerne fantastiske hvis man gerne vil skabe et look med dimension med kun en enkelt øjenskygge. Jeg har brugt en blød fluffy øjenskygge børste til at påfører øjenskyggen med for at give det et blød effekt og tone det ud.

Billederne er taget med mit nye Sony a5000 kamera som jeg er ved at lære lidt bedre at kende. Jeg håber i kan lide dem. 🙂

 photo DSC00288 kopi.jpg

 photo DSC00293 kopi.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? L´Oréal Color Riche øjneskygge 502 Quatz Fume eyeshadow.
Mascara ? Dr Irena Eris Provoke Amazing Lashes Mascara. 
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Matt 008 Matt Plum.
Lipgloss – Makeup Revolution Salvation Intense Lip Lacquer Rebel.

Jeg er blevet færdig med at svare på et hav af mails, så nu vil jeg pleje mig selv lidt. Jeg har bestilt produkter hjem så jeg selv kan farve vipper og bryn herhjemme, så det vil jeg gøre med en lækker hårmaske i håret, mens jeg synger med på Adele. (Jeg tror ikke mine roomies er hjemme, så der skal skråles igennem 😉 ) Når nu man ikke er lige så ferm til at bage kage som Mette Blomsterberg må jeg “nøjes” med pandekager når det kommer til pleje mig selv på madfronten!

– Lise Emilia

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode tilbud på Real Techniques makeup brushes.