Næsten gennemsigtig.

1. Advent konkurrence: DOVE DERMASPA – VIND HELE SERIEN. // AFSLUTTET

Nu har jeg de sidste par uger testet Dove DermaSpa serie der indeholder syv kropsplejeprodukter, der giver både en sanselig spa oplevelse, masser af fugt og pleje til huden.  Derud over har jeg været så heldig at udlove serien til en af jer søde læsere.

 photo DSC_0189 copy.jpg

 Alle produkterne er lige nu på tilbud hos Matas, som der er linket til under hver produktbeskrivelse/anmeldelse.

Lidt om de forskellige produkter.

Dove DermaSpa Goodness³ body cream:
En skøn creme til kroppen med en let konsistens og masser af fugt. Den er god til tør hud og indeholder naturlig frø- og omegaolie, som hjælper med at give en jævn og strålende hudtone. Jeg kan dog ikke se nogen forskel i min hudtone, men den giver enormt meget fugt og trænger hurtigt ind i huden. Den koster 69.95 kr. og indeholder 300 ml  og kan købes HER.

Dove DermaSpa Goodness³ body lotion:
En lækker let body lotion i en tube der gør den hurtig og nem at bruge. Den indeholder de samme ingredienser som body cremen. Den trænger hurtigt ind, fugter igennem og dufter fantastisk.  Der er 200 ml i tuben og den koster 59.95 kr. Den kan købes lige HER.

Dove DermaSpa Goodness³ indulgent hand treatment:
En håndcreme i nok den fineste emballage jeg nogensinde har set når det kommer til håndcreme. Den trænger godt ind, fugter, blødgøre og så dufter den lige så godt som de to overnævnte produkter i Goodness serien. Den indeholder naturlig omega- og havtornolie som plejer og udjævner hudtonen.  Den koster er 39,95kr. for 75 ml. Den kan købes HER. En god håndcreme til prisen, i pænt design og perfekt at have med i tasken.


Dove DermaSpa Youthful Vitality body cream:
En fyldig creme til kroppen, i et meget klassisk Dove format. Den er specielt udviklet til  moden og  tør hud. Det der gør at den skiller sig ud fra andre af Dove’s cremer er at den indeholder en koncentreret serum, der booster huden. Den trænger hurtigt ind i huden og er nem at smørre ud og giver en masse fugt. Alt i alt en meget klassisk creme til moden hud. Der er 300 ml i bøtten og koster 69.95 kr. Den kan købes lige HER.

Dove DermaSpa Uplifted+ body lotion:
En bodylotion der indeholder en satingelé, der eftersigende skulle give elasticitet og booste huden og give en opstrammende effekt. Jeg har kun brugt cremen to gange og det er derfor svært for mig at vurdere om den har en længerevarende effekt på huden. Den føles dog en anelse opstrammende på huden så jeg tror man vil kunne mærke en forskel efter længere brug. Jeg har brugt den på mine ben og arme. Cremen er til alle hudtyper. Tuben indeholder 200 ml og koster 59.95 kr. Den kan købes lige HER.

Dove DermaSpa Goodness³ silky body oil: Kropsolier er meget oppe i tiden. Derfor var jeg spændt på denne her, dog også lidt skræmt af farven og glimmerpartiklerne. Dog blev jeg glædeligt overrasket. Den afgiver nemlig noget der minder om ingen farve, men blot en let glød til huden. Selv på min meget blege hud er den klædelig. Perfekt at bruge på en festlig aften hvor man gerne vil føle sig ekstra lækker og når det bliver tid til at gå i sommerkjoler igen. Olien indeholder omega- og havtornolie. Den er særligt god til tør hud.  Der er 150 ml i flasken. Den koster 79.95 kr. og den kan købes lige HER .

Dove DermaSpa Summer Revived body lotion:
Summer Revived er en body lotion med selvbruner. Jeg bruger ikke selv produkter med selvbruner, men min søde blogkollega og veninde Simone Malou kan skrive under på at disse er nogle af hendes absolut favoritter og hun ved hvad hun snakker om når det kommer til den slags.  Summer Revived findes i to versioner, lys til medium hud og medium til mørk hud. Tuberne indeholder 200 ml og koster 59.95kr. De kan købes HER og HER.

 

 photo DSC_0201 copy.jpg

Mine personlige favoritter er de 3 produkter i Goodness serien. De har en fantastisk duft, trænger hurtigt ind og efterlader min hud blød og gennemfugtet.

Nu til det sjove, nemlig konkurrencen! 

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at smide en kommentar med et link til din yndlings julesang og så trækker jeg en heldig vinder på onsdag d. 2. December kl.20.00 

Glædelig 1. Advent!

– Lise Emilia

VINDEREN BLEV CAROLINE BRUN.

33 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Næsten gennemsigtig.