Kontordrømme #4 - Rustikke Barstole.

Næsten gennemsigtig.

Reklame.

Jeg er blevt beriget med en hud så lys, man skulle sko jeg var ginger. Faktisk driller min bedste veninde mig med, at jeg næsten er gennemsigtig. Jeg må indrømme jeg kraftigt overvejer at prøve en spray tan, 1. fordi jeg ikke tør selv at gå i krig med selvbruner og man får bare et pænere resultat med spraytan. 2. Fordi jeg aldrig har været brun og derfor helt vildt godt kunne tænke mig, at se mig selv med mere farve end blot en tone til forskel på næseryggen og armene. 3.Jeg trænger til at prøve noget nyt. Jeg ved at der findes mange gode steder at få det lavet uanset om der er  spraytan odense, København  eller Aarhus. Odense har blandt andet spraylab som jeg kender flere der har været glade for og som jeg derfor overvejer til foråret/sommeren en gang hvor jeg alligvel skal hjem og besøge min familie.
 photo 1234552_10152236263033369_328884849565995299_n.jpg
Dog er jeg lidt bange for at jeg får smag for at have en flot tan uden at blive ild rød inden og generelt bare kunne få en tan, hvilket jeg aldrig ville kunne opnå ellers. Men hvad er jeres holdning til spraytan? Er der nogle af jer søde læsere der har haft det lige som mig, som kan fortælle deres historie måske give et preg om, om jeg burde prøve det af?

Så bliver folk heller ikke blændet af mine ben til sommer 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontordrømme #4 - Rustikke Barstole.