VENINDE HANGOUT x SMARTEYES - Kom med!

Kontordrømme #4 – Rustikke Barstole.

Det famøse kontor der skal være i kælderen, har i årenes løb være mest af alt brugt til opbevaring og fest. Derfor er der nogle unge mænd der for en del år siden byggede en bardesk i lokalet. Den er forfærdelig grim, men har potentiale til at blive rigtig fin men en god omgang maling samt Simones og mit mere feminine touch. Jeg forestiller mig cocktails efter nogle produktive blogtimer, hvem ved, måske endda mens vi arbejder 😉

 photo rustikkebarstole.jpg

De barstole der er dernede lige nu, er både ødelagte og grimme. Derfor skal vi have erhvervet os nogle nye. I og med at alt der kan males, bliver malet hvidt, på nær gulvet som vi har overvejet skal være lysegråt, må der godt komme nogle kontraster til det lyse pæne og feminine som nok kommer til at fylde meget i rummets udseende. Derfor kunne jeg godt tænke mig nogle mere rustikke barstole som denne fra Zederkof.

Jeg tror vi ender med at bo på det kontor når det hele bliver færdigt 🙂

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

2 kommentarer

 • Kan super godt lide hvordan de rustikke barstole til venstre er stilet med et ellers meget feminint og klassisk køkken. SÅ fint (:
  http://cammi.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Ja, det er også den kontrast jeg rigtig godt kan lide 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VENINDE HANGOUT x SMARTEYES - Kom med!