Håndcreme og arbejdstøj til kvinder i sundhedsbranchen.

Grønne gaveidéer:

Jeg kender efterhånden nogle stykker hvor økologi/naturlige ingredienser er i højsædet og heldigvis findes der efterhånden en del brands der tilbyder økologisk og naturlig skønhedspleje.

Greenharmony.dk er en webshop med fokus på økologiske og naturlige produkter, de fohandler alt fra det danske Raunsborg til et større internationalt brand som Oskia – Se udvalget her.  Jeg har udvalgt 5 produkter jeg synes gør sig særlig godt som gave en man holder af, uanset om økologi er i højsædet hos dem eller ej. Det er produkter jeg ville blive glad for at modtage i gave selv. Priserne ligger imellem 69 kr og 249 kr.

 photo eea47549bca154cd1042762a84958a88.jpg

1. Oskia Renaissance Cleansing Gel. 2. Benecos Quattro Eyeshadow Coffee and Cream. 3. John Masters Bourbon Vanilla and Tangerine Texturizer. 4. Maya Water Facial Mist Pure 150 ml. 5. Trilogy Botanical Body Wash 500 ml.

Mange kvinder elsker at modtage skønhedsprodukter i gave. Det er dog vigtig at huske, at hudtyper er meget forskellige, særligt i ansigtet det samme gælder hår/hovedbund. Det er derfor vigtig man forhører sig om dette hos vedkommende, så man ikke får købt noget der gør mere skade end gavn. Man kan jo lige så godt købe noget der passer når nu vi er igang. Ellers gå efter andet end hudpleje, så som makeup og styling produkter.

Jeg kommer til at lave flere indlæg med gaveidéer. Er der noget tema i kunne tænke jer at se? Gaver til mor? Far? Små veninde gaver? Så smid en kommentar, så vil jeg gøre mit for at inspirere jer til jeres gavekøb. Men rolig, der er en hel måned til juleaften, endnu 😉

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Håndcreme og arbejdstøj til kvinder i sundhedsbranchen.