Mobilafhængighed og det rette abonnement.

Kontordrømme #3 – Simpel belysning.

I og med, at vores kommende kontor bliver i kælderen, kræver det en del belysning for at få et optimalt indeklima. Lige nu er det nogle ret upraktiske og lidt lappeløsningsagtige lamper dernede, som giver et elendigt lys. Derfor har jeg også kigget lidt på forskellige muligheder. Jeg er ret vild med idéen om en simpel belysning.
 photo e63d770b62a880f9397f954c6f52374a.jpg

Jeg tænker at der over vores skrivebord(e) kunne hænge nogle helt simple lamper fra loftet. Sådan nogle hvor det vare et en ledning og en pære, som disse fra Muuto, der forhandles på luksuslamper.dk – Se mere her.  I loftet midt i lokalet kunne der hænge en klas samlet  eller på række i forskellig længde, for at give ekstra lys.

 photo muuto.jpg

Der er heldigvis masser af inspiration at hente på pinterest og jeg tænkte jeg lige ville dele lidt af den med jer. Det er jo en trend der har stået på  i nogle år efterhånden, men det gør den ikke minde aktuelt i vores lille indretning af kontor situation.

Jeg kan slet ikke vente til det nye år, hvor Simone flytter ind og vi officielt kan gå i gang med at renovere vores kælder til kontor.

– Lise Emilia
 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mobilafhængighed og det rette abonnement.