Rimmel The Only One lipstick

Dagens Makeup: Winged liner and peaches.

Nogle gange skal man prøve noget nyt. Normalt bryder jeg mig ikke ret meget om læbestifter med en ferskenfarvet undertone, mest af alt fordi jeg sjældent synes det klæder mig. Derfor var jeg ikke synderligt begejstret da jeg besluttede mig for at give en ferskenfarvet læbestift fra Rimmels’ nye kollektion “The Only One” læbestifter. Som i kan læse en anmeldelse af HER.  Men så sker det, at jeg ikke fik ret. Farven var faktisk langt mere klædelig en forventet, jeg tror simpelthen den er lige akkurat tilpas dyb til at den fungere til min lyse hud. Sat til mine absolut yndlings vipper fra Eylure og en enormt simpel øjenmakeup kun bestående af gel eyeliner og mascara.

 photo IMG_8845 copy.jpg photo IMG_8835 copy.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer ? Light. 
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Pencil 30 Blonde. 
Vipper ? Eylure Øjenvippe kit London  Texture No.117.
Mascara ? Maybelline Volum? Express Lash Sensational mascara.
Eyeliner ? Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner black.
Læbestift ? Rimmel The Only One Læbestift 600.

Noget af det bedste ved sådan en simpel men stadig til markant og dramatisk øjenmakeup er at den går til alle farve læber. Derfor kan i, i morgen se hvordan det ser ud, når der bliver sat en flot rød læbefarve til.

Igår var jeg i biografen og se Hunger Games med skønne Simone. Super nervepirrende men god film i øvrigt. Det var virkelig længe siden jeg havde været i biografen. Man burde gøre det noget oftere, det er bare federe at se film på det store lærred.

– Lise Emilia

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rimmel The Only One lipstick