Husker du at bruge rabatkoder?

asos beauty wishes + Black friday rabat.

Fredag d.27/11 er der “Black Friday” hvilket i virkeligheden i min optik fungere fuldstændig som en open by night, jeg skal selv på arbejde fra morgen til sen aften, så der bliver ingen fysisk shopping for mit vedkommende. MEN! Forskellen er så den, at mange webshops modsat en klassisk open by night, rent faktisk også holder Black Friday og derfor sætter en masse produkter ned i pris. Femina har lavet en oversigt over nogle af de Danske Webshops der er med, se Black Friday listen her.

Vi snakker om alt for modewebshops til elektronik, så har du noget i tankerne du vil til at købe, kan det hvert fald godt lige betale sig at holde øje når vi rammer fredag d.27’ende.

 photo asosbeautywishes.jpg

1. Pixi Mesmerising Mineral Palette – Plum Quartz. 2. Benefit Roller Lash Mascara. 3. Stila Custom Colour Blush. 4. Eylure Lash Applicator. 5. Eylure Lash Curler. 6. Eylure Love It Layer It False Lash Kit – Texture.

Asos har 20% på alt hele black friday weekenden. Derfor ville jeg lige dele mine ønsker fra deres Beauty sektion, som inspiration. Jeg synes ofte folk overser Asos beauty sektion, hvilket er super ærgerligt for de er ret så rimelig med deres priser og så er der en del produkter man ikke kan få i Danmark, som de forhandler.

Jeg er blevet rigtig glad for de vipper jeg fik tilsendt fra Eylure, og jeg har allerede nogle der er blevet min personlig favorit, selvom de alle sammen er dødflotte og giver enormt meget til et look, så er det altså no.117 der løber med sejren. I kan se et look med dem her på bloggen i morgen. Jeg kunne virkelig godt tænke mig applicatoren fra Eylure, for selvom min finmotorik er ganske udemærket, så tager det både præcision og ret meget øvelse at påfører vipperne når det skal gå lidt stærkt om morgenen, jeg er sikker på den ville hjælpe mig lidt med strabasserne.

Skal i shoppe amok på amerikask manér d.27’ende?

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Uh, det kunne godt være at jeg skulle shoppe lidt d. 27 😀
  Måske få lidt rabat på julegaver.
  Det ville ikke være skidt!

  Kig endelig forbi mit seneste blogpost og min giveaway!
  Kærlig hilsen
  Malue
  http://mooldash.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • liseemilia.com

   Det er der hvert fald rig mulighed for 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du at bruge rabatkoder?