Eylure The Lash Edit.

Dagens makeup – False Lashes honey.

Som i kunne læse her på bloggen igår, har jeg modtaget de to fineste sæt med 3 x Eylure øjenvipper. Det fik mig lidt ind i kampen igen, når det kommer til vipper. Jeg glemmer, at jeg godt kan gå med dem, efter jeg har fået mine nye briller fra Smarteyes, da der er fin plads, hvor mine egne vipper selv kunne komme til at støde på glassene med de gamle briller. Så igår morges, besluttede jeg mig i farten for, at et af parene skulle på. Jeg har lige 10 minutter til at ordne hår og sætte vipperne på inden jeg gik ud af døren, og heldigvis lykkedes det mig. Øvelser gør mester når det kommer til påsætningen af vipper. De har heldigvis holdt hele dagen. Jeg ville ønske at Eylure ville lave en stor tube af deres lim, man kunne købe separat for den holder vanvittig godt.

 photo IMG_8622 copy.jpg

 photo IMG_8626 copy.jpg photo IMG_8634 copyxx.jpg

Foundation ?  Exuviance foundation bisque. 
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Exuviance CoverBlend Multi-Function Concealer – Light. 
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Guerlain eyebrow pencil blonde. 
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Hard Day.
Vipper ? Eylure Øjenvippe kit London Texture No154.
Mascara ? Maybelline Volum? Express Lash Sensational mascara.
Eyeliner ? Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner black.
Læbestift ? Rimmel Lasting Finish Lipstick Matte By Kate 107.

Med julefrokosterne lige rundt om hjørnet håber jeg i kan finde inspiration i de makeup looks jeg deler med jer de næste par uger. Når jeg er blevet lidt mere rutineret i selve påsætningen af vipperne så lover jeg at lave en guide til dem af jer der enten har givet op på projektet eller aldrig har forsøgt jer med det.

Jeg passer lejlighed og dyr for en veninde her i weekenden, hvilket passer mig enormt godt, jeg har nemlig meget lettere ved at slappe af når jeg er alene hos hende, end hjemme ved mig selv hvor der altid er et eller andet jeg lige burde gøre i stedet for. Derfor har jeg sat weekenden af til at hygge mig der, gå lange ture med hunden og lave en hulens masse til bloggen, mens jeg har fødderne smækket op i sofaen og tv’et kørende. Jeg er ved at gense Gossip Girl og selvom jeg altid elsker Leigton Meester i hendes rolle som Blair, så er det rart med et Tv med masser af kanaler der allerede har lavet et udvalg til mig, vi snakker alt fra “Say yes to the dress” til gamle tøsefilm. (What’s not to love.) Jeg må dog indrømme mit humør er lidt ramt af angrebene i Paris igår. Sådan tror jeg vi er mange der har det. Det er så frygteligt, at jeg helt ærligt næsten ikke kan rumme det. Byernes by er i særdeleshed i mine tanker i dag.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eylure The Lash Edit.