Davines redder (hår)dagen.

Eylure The Lash Edit.

Jeg har været så heldig at modtage 2 kits af Eylure The Lash Edit. De indeholder 3 x smukke Eylure vipper. De tre sæt, London, New York og Pairs er limited edition.

De kom på det helt rette tidspunkt, med julefrokoster og senere nytårsaften rundt om hjørnet. Det særlige for disse sæt er at du får hele 3 par vipper pr. kit til en pris på 119 kr, altså får du i princippet 1 par vipper gratis med, ift. normalprisen på 59.95.

 photo eyluretheedit.jpg  photo eylurethelasheditkits.jpg1. New York The lash edit. // 2. London The lash edit 

Jeg kan rigtig godt lide at de forskellige pakker har alt fra en mere hverdagseget vippe til en meget festlig og dramatisk en af slagsen, det gør at der er stor chance for at man får brugt hele pakken. De er også ret ideelle som julegave til en god veninde der godt kan lide at gå med falske øjenvipper, da hun derved ville få til 3 forskellige lejligheder.
Alle pakkerne kan købes i Matas.

Eylures vipper er lavet i en super god kvalitet, hvilket gør at du snildt kan bruge dem flere gange. Særligt hvis du undgår at påføre mascara på dem. Jeg giver selv mine egne vipper et lag mascara lige inden jeg sætter vipperne på, og påfører en sort eyeliner på min øverste våde kant i øjet for at undgå nogle tydelige gab. Hvis du renser båndet for lim/eyeliner rester(Den kant du også påfører limen) efter brug med en let rensevand med en vatpind, er du sikret at du kan bruge dem igen.

 photo IMG_8634 copy.jpg På billedet har jeg Eylure No.154 på fra London pakken på.

Jeg har tidligere fortalt jeg om Eylure og der er ingen tvivl om at det er et af de stærkeste brands når det kommer til flaske øjenvipper, både i udseende, pris og kvalitet. De laver også nogle fantastiske øjenbrynsprodukter, som du kan læse mere om lige HER.

I morgen kan i se looket i farver og med produktliste. Indtil da må i have en rigtig dejlig start på weekenden. Nu daffer jeg på job og i aften vil jeg se fordummende tv hvor jeg bare kan slå hjernen helt fra. (Ærgerligt Paradise Hotel ikke kører i øjeblikket..)

– Lise Emilia

2 kommentarer

  • […] er blevet rigtig glad for de vipper jeg fik tilsendt fra Eylure, og jeg har allerede nogle der er blevet min personlig favorit, selvom de alle sammen er dødflotte […]

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] Som i kunne læse her på bloggen igår, har jeg modtaget de to fineste sæt med 3 x Eylure øjenvip…. Det fik mig lidt ind i kampen igen, når det kommer til vipper. Jeg glemmer, at jeg godt kan gå med dem, efter jeg har fået mine nye briller fra Smarteyes, da der er fin plads, hvor mine egne vipper selv kunne komme til at støde på glassene med de gamle briller. Så igår morges, besluttede jeg mig i farten for, at et af parene skulle på. Jeg har lige 10 minutter til at ordne hår og sætte vipperne på inden jeg gik ud af døren, og heldigvis lykkedes det mig. Øvelser gør mester når det kommer til påsætningen af vipper. De har heldigvis holdt hele dagen. Jeg ville ønske at Eylure ville lave en stor tube af deres lim, man kunne købe separat for den holder vanvittig godt. […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Davines redder (hår)dagen.