Vandrør og gør det selv.

Ting jeg godt har kunne lide at kigge på i dag.

Jeg er ramt af sygdom lige som mange andre. Det startede i torsdags og har ingen ende ville tage. I dag har jeg så haft fri fra arbejde og holdt sygedag, jeg havde de helt store visioner som at nå alt muligt, der forvandlede sig til mere feber og en hals der ikke vil noget som helst andet, end at gøre ondt. Jeg håber snart det stopper. Men nok ynk og jammerlighed fra min side, og nu til noget helt andet.

Inspiration. Ja for det er altså en forunderlig størrelse. Måske bare “ting jeg godt har kunne lide, at kigge på i dag”. Men sådan er det, man starter et sted, og så kan man altid arbejde videre med hvad inspirationen skal bruges til. Så her er lidt du kan se på inden du går i seng.

 photo Desktop4.jpg  photo Desktop5.jpg  photo Desktop6_2.jpg

Jeg har været forgabt i hvor smuk Adele er på coveret og smilet af et af mine all time favorit billeder af Beverly Hills 90210 casten og som altid fundet inspiration i to af mine yndlings damer fra fortiden.

Nu vil jeg lave dagens sidste glas ingefær the og pakke min ind i dyner og tæpper i håb om, at blive lidt mere rask i morgen. Hvem der bare havde et stykke kage, jeg mener, det er da det mindste når man er syg.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vandrør og gør det selv.