Yves Rocher: De absolut bedste eyeliners!

No sound from the outside.

Når et bandt ikke har udgivet noget i 8 år, så er der mange forventninger forbundet med en ny udgivelse. Mine forventinger til det nye Saybia album kunne findes på et meget ville sted. Bevares, Saybia havde sin prime time i mine teenage år, jeg hørte dem selv og har da også været til en enkel Saybia koncert år tilbage. Jeg kan faktisk rigtig godt lide Saybia, men af og til, så er det jo noget der går i glemmenbogen, og der var Saybia altså endt. Det skal jeg så lige love for at de fik ændret på, med det nye album. Jeg har ikke hørt andet end de sidste par uger (Ud over Adeles nye single Hello). Jeg kan mærke at “No Sound From The Outsite” bliver et album jeg kommer til at hører rigtig meget, mest af alt fordi det er det første jeg sætter på om morgenen, hver morgen.

 photo SAYBIA.jpeg

De har formået at lave noget af et comeback. Jeg har forelsket mig i albummet som helhed, men særligt sangene “It’s About Time” og “Black Hole” har sat sig fast i hovedet i de forgangende uger.

Saybia har beholdt sin lyd og skuret et vanvittigt godt album sammen. I kan lytte til det på Spotify, yousee musik og formenligt også andre musiktjenester i samme dur.

Så hvis du ikke lige ved hvad du skal lytte til, så er “No sound from the outside” mit aller bedste bud.

Jeg har dog haft Kim Larsens køb bananer på hjernen hele dagen. Hvis det ikke er irriterende, så ved jeg ikke hvad er. Men nu vil jeg sætte overnævnte album på og håber på, at en af de sange sætter sig fast i stedet 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yves Rocher: De absolut bedste eyeliners!