At finde det helt rette ur.

Yves Rocher: De absolut bedste eyeliners!

De nyeste pakke jeg har modtaget til test fra Yves Rocher indeholdte et hav af eyelinere, i alt fra en sort til en skrigende gul. Altså både noget i min komfortzone og uden for. Jeg var spændt på, at lade dem stå sin test, for blyant eyelinere er ofte 50/50 hot or miss. De mere skrigende farver har jeg stadig til gode, mens de mørke toner er blevet brug for fuld udblæsning. Jeg har ikke en finger at sætte på kvaliteten!

 photo yvesrochereyeliners.jpg

De er alle sammen super pigmenteret, cremet i konsistensen, hvilket gør dem super nemme at bruge. Både som eyeliner men bestemt også som en øjenskygge på hele låget. De holder hele dagen og så giver de et simpelt look lidt kant. I den sorte og brune er der tilføjet lidt glimmer, som virkelig gør sig fint, på en underspillet og elegant måde. Man skal dog arbejde hurtigt med dem hvis man ønsker at skabe et mere smokey look med dem, da de altså virkelig bliver på den plads man lægger dem.

 photo yvesrochereyeliners2.jpg

I kan finde dem alle sammen lige HER – til 79 kr.

De absolut bedste eyeliners er altså fra Yves Rocher.

 photo yvesrochereyeliner.jpg1.Prune pivoine – HER. 2. Eucalyptus – HER.

Jeg har allerede brugt dem i flere forskellige looks og jeg har været så tilfreds ned dem, hver gang.

Lige nu sidder jeg i toget på vej mod Odense, jeg skal nemlig hjem og fejre min fars fødselsdag i aften. Jeg har husket min iPhone oplader men som altid glemt min macbook oplader, det er altså ved at blive en dårlig vane! 😉

God weekend.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At finde det helt rette ur.