Personlige gaver er de bedste.

At finde det helt rette ur.

Reklame.

 

Ja det må efterhånden siges at være et projekt uden lige. Jeg har intet velfungerende armbåndsur og det har jeg faktisk ikke haft i rigtigt mange år. Jeg har ofte undret mig over at der var så meget prestige i at have et bestemt ur. Særligt når det kommer til herreure. Måske handlede det mest af alt om, at jeg ikke havde behovet for at have et ur. Faktisk har jeg haft svært ved designet på dameure siden jeg var pur ung. Alle dandure jeg så kvinder med, var med en lille rem, ikke mindst også en lille drejeskive, det har aldrig tiltalt mig. MJeg er så glad for at der kom lidt grovere design på marked, både når det kommer til ringe, ørering og smykker generelt set. Den lidt mere minimalistiske stil mikset med kant falder i langt bedre jord hos mig. Så nu har jeg fundet mig selv i ligefrem at lede efter mit første seriøse ur, i mit voksne liv. Behovet er opstået efter jeg er startet på mit nye job, hvor jeg er rigtig meget på gulvet og ofte ikke har en jordisk anelse om hvad klokken er. Det er yderst upraktisk da vi ofte har en tidsplan der skal følges og det jo også er rart at huske at holde fri når man har det. Så nu leder jeg, og jeg kan se der danner sig en rød tråd i hvilken slags ur jeg er ude efter. Jeg har lige kigget Plaza Ure og Smykker igennem påhttps://www.plaza.dk/ hvor særligt Skagen og Calvin Klein har lavet noget i min smag. Jagten fortsætter og jeg håber det helt rette snart, for jeg mangler det sådan.

 

-Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlige gaver er de bedste.