To epilate or not to epilate? (Hvad siger i?)

Personlige gaver er de bedste.

Reklame.

Jeg har aldrig været god til det med ønskelister, det har jeg før skrevet om herinde. Jeg synes det er et lidt underligt koncept, fordi jeg egenligt ikke bryder mig om at forlange noget bestemt i gave. Jeg ved godt det er ment som et værktøj for dem der er helt på bar bund omkring gavevalget hvilket er det der gør, at jeg alligevel får nedfaldet nogle ønsker på en liste. Men personlige gaver er altså bare det bedste, det er dem jeg husker bedst og dem der i sidste ende kommer til at have mest betydning. Så når jeg får en ønskeliste, ja så lure jeg da lige på den for at få nogle gode idéer, men jeg forsøger altid at spice de lidt op med det jeg ved om personen der skal have gaven. F.eks. hvad er hendes yndlingsfarver, hvad har hun snakket meget om, eller hvad er det nu han plejer at sige, at han mangler sådan. Heldigvis så plejer jeg at ramme plet, og jeg bliver så også glad for en ønskeliste hvis det er gaver til nogen jeg ikke føler mig helt sikker på. Nogle af de sværeste gaver at finde på, synes jeg er Studentergaver. Det ender altid ud med at blive lidt trivielt det man får og ærligt, så har jeg ikke lyst til at have en hoptimist med studenterhue stående fremme for evigt. Men en halskæde med et lille sjovt citat indgraveret, eller blot initialer eller lign. synes jeg er så fint. Så selv om der ofte er mange temabelagte gaver til studenterne, så ville jeg styrer lidt ude om dem og finde noget der kan give dem glæde i længere tid og hvor man har mulighed for at tilføje et personlig touch.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To epilate or not to epilate? (Hvad siger i?)