Snyd dig til naturligt fald og masser af volume.

To epilate or not to epilate? (Hvad siger i?)

Hårfjerning er hverken glamourøs eller sjovt. Det kan vi vidst hurtigt blive enige om. Jeg har efterhånden prøvet lidt af hvert, det eneste jeg faktisk mangler er at prøve en epilator. Mest af alt fordi jeg har hørt, at de gør ikke så lidt ondt. Og lidt fordi jeg sidste gang jeg prøvede en var da jeg var 13 og den var alt andet en effektiv og nem. Sådan sker det, at man kan blive lidt skræmt.
Men jeg må indrømme idéen om at have en maskine til at klare arbejdet og et mere vedholdende resultat end med en skraber lyder rigtig godt og helst uden at skulle forlade husets fire vægge. Derfor tror jeg altså at sådan en bliver en del af min ønske liste til jul. Jeg har særlig haft kig på denne HER fra Braun, inde på Power.dk.

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-26 kl. 19.57.06.png

Men nu er det så sådan, at jeg godt kunne tænke mig at hører lidt om jeres erfaringer med epilering og om der er nogle af jer, der har nogle særlig anbefalinger til mig ift. køb af maskinen. Alt i alt, “To epilate or not to epilate, that is the question..” (Meget sjovt, ikke???)

 

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig til naturligt fald og masser af volume.