2 Beauty tips når du rejser med håndbagage.

Snyd dig til naturligt fald og masser af volume.

Jeg er så heldig at være udstyret med både tykt hår og naturligt fald, men det betyder ikke at mit hår aldrig falder sammen og ser død kedeligt ud, for det gør det, særligt her i vinterhalvåret. Derfor vil jeg gerne dele mine bedste tips til masser af volume og for dem af jer der ikke har naturligt fald i håret, fortæller hvordan i kan snyde jer til det.

Jeg har i samme omfang testet nogle nye produkter fra TRESemmé der kan hjælpe mig med at skabe en styling med masser af fylde og hold.

 photo hair_1.jpg

 photo hair2.jpg

Jeg har brugt følgende produkter:

 photo tressemevolume_1.jpg
1. TRESemmé Volume & Lift Hairspray 2. TRESemmé Volume & Lift Mousse. 3. TRESemmé Healthy Volume shampoo og 4. TRESemmé Healthy Volume conditioner.

Step by step:

1. Vask dit hår grundigt! Brug meget gerne shampoo og balsam der giver et volume boost.

2. Red dit hår (Med mindre du har krøller) og fordel moussen i hele håret. Kun en lille portion på størrelse med en valnød. Du kan altid tilføje lidt ekstra hvis du føler noget af håret mangler.

3. Føntørring… The oldest trick in the book, føntør dit hår nede fra. Jeg bruger altid en difuser. Har du ikke en, kan du kramme dit hår op med fingrene mens du føntørre nede fra. Det fungere aller bedst på medium varme og hastighed, da det giver håret tid til at tage imod varmen og du heller ikke brænder dig, selvom du holder føntørren længe samme sted.

3.a. TIL DIG MED GLAT HÅR!
Når du har føntørret håret, kan du følge denne guide til verdens nemmeste krøller.
Hvis du følger den og lader det sidde i 30 minutter får du et smukt fald i håret og kan fortsætte med næste step.

4. Sæt dit hår som du ønsker. Afslut med en hårlak med medium hold, den skal ikke gøre dit hår stift, men blot give det lidt ekstra hold. For mig fungere det bedst at spraye nede fra mens jeg krammer mit hår op for at give det ekstra fylde.

Vil du gerne have mere fylde i håret, kan du tage det første lag af dit hår og sætte op mens du tuperer rødderne på resten af dit hår og afslutte med et spray lak, inden du taget håret ned som dækker over tuperingerne og ser naturligt ud oven på.

Bare fordi det er efterår betyder det jo ikke, at vi ikke kan gøre noget ud af vores hår. Men det er selvfølgelig svært at holde håret glat når regnen og vinden river i det. Der er en mere rodet, tilfældig styling lidt nemmere at danse med. Den bliver næsten kun endnu finere af at blive lidt vindblæst.

Jeg håber i kunne bruge min guide, hvis i har spørgsmål må i endelig stille dem i kommentarfeltet.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 Beauty tips når du rejser med håndbagage.