Outfit idé - Julefrokost #1.

2 Beauty tips når du rejser med håndbagage.

Da jeg var i Paris med arbejdet sidste måned, måtte jeg pakke småt. Derfor skulle der altså spares gevaldigt på alt der fyldte. Jeg måtte tænke ud af boksen for at få det hele med. Særligt fordi jeg rejste med min rygsæk. Jeg bliver virkelig nødt til at få købt mig en lille kuffert inden næste tur.

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-24 kl. 22.29.24.png
1. Makeuprens.
Der var helt ærligt ikke plads til en hel flaske rens, og så måtte jeg jo også kun have en minimal mænge af væske med. Jeg tog en plastikpose med genluk, vædede det antal vatrodeller jeg forventede jeg skulle bruge (4. pr. aften.) med min micellar rensevand. Og lukkede posen tæt. Det fungerede upåklageligt og fyldte ingenting.

2. Prøver! Da jeg skulle pakke, kiggede jeg mit makeup stash igennem og fandt en mascara prøve, creme prøver og en parfume prøve. Så gem prøverne til når du skal rejse, they will come in handy.

Jeg havde min ipad med til Paris i stedet for min computer, men jeg mangler desperat et ipad sleeve til de gange hvor jeg ikke har brug for at have mit tastatur med til den. Jeg har forelsket mig lidt i et i sort læder fra Tiger of sweden. Det er også lidt mere spændende end at købe en kuffert, måske man skulle slå købet sammen. Jeg har fundet begge dele på carriealong.dk.

Jeg håber i kunne bruge mine små tips. Særligt nr.1 er noget jeg bruger meget. Jeg gør det af og til, når jeg bare skal på weekend hjemme i Odense og ikke vil have alt for meget bagage med mig,

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit idé - Julefrokost #1.