Paisley kærlighed og øreringe:

Outfit idé – Julefrokost #1.

Julefrokosterne ånder os snart i nakken, før vi ser os om kommer de flere uger i streg og det plejer at bærer et par tøjkriser med sig. Derfor vil jeg dele mine bud på outfits til de festlige begivenheder med elementer du også kan bruge i din hverdags garderobe uden problemer. I denne omgang har jeg valgt 3 items fra Rikke Solberg som har butik i Egå.

 photo Skaeligrmbillede 2015-10-24 kl. 21.11.24.png

Bluse – Custommade // Nederdel – Lace by stasia // Støvler – Billi Bi.

En sort nederdel går man aldrig galt i byen med. Denne lækre sag i pencil form med blonder ville være perfekt i min garderobe. Toppen er grøn, og det er en farve jeg slet ikke kan sige nej til i øjeblikket. Den findes også i lys med sort print hvis man ikke er lige så tosset med grøn som mig. Den røde støvle synes jeg passer til julefrokosten og så en matchende rød læbe, så kører bussen. Blusen er i øvrigt fra Custommade, et mærke jeg kun husker for deres basisbluser da jeg var teenager, men jeg må ærligt indrømme der er sket en del siden.

Hvis i ikke er fra Aarhus og omegn, kan i shoppe online på rikkesolberg.dk.

 

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paisley kærlighed og øreringe: