Kontordrømme #1

HELLO, THE QUEEN IS BACK.

Hvis du ikke allerede har skamhørt Adele’s nye single “Hello”, så er det på denne lørdag morgen du skal starte! Jeg kan ikke få armene ned over, hvor helt fantastisk hun synger (lige overrasket, hver gang.) Dernæst hvor gudesmuk hun er i videoen. Både hår og makeup sidder lige i skabet. Jeg har altid hadet “Sepia” redigering, MEN come on, hun rocker det jo alt for vanvittigt. Tror jeg er omvendt! Jeg kan slet ikke lade være med at blive inspireret. Der skal stort hår og klassisk makeup på menuen i dag!

 photo Adele-Hello-640x388.jpg

 photo adele-hello-video-xavier-dolan-tristan-wilds.jpg

Så tag lige et lyt og fald i svimer. Jeg er så mega spændt på hendes kommende album 25, der udkommer d.20/11/15! Den næste måned kan SLET ikke går hurtigt nok!

Nu vil jeg gøre mig klar og tage på job.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kontordrømme #1