Hvis lommen var fuld af guld.

Hvad sker der efter de 25?

Reklame.

Næste år fylder jeg 25, i manges optik er det jo ingen alder, men jeg kan love jer for, at jeg føler jeg er ved at ramme punktet hvor en el scooter som disse fra bek-elscooter.dk begynder at føles som nær fremtid. Men 25 årige på elscootere er måske lige at presse den det er tråds alt et ældrekøretøj. Så selvom jeg kan mærke alderen begynder at snige sig ind på mig, er det ikke helt tiden endnu.

For 10 år siden, det tænkte jeg en masse om hvordan det ville være at bliver 25. Jeg tænkte kæmpe store tanker om, hvordan mit liv mon ville komme til at se ud og havde store drømme om min fremtid, lige som alle andre teeangere. Drømmene er med tiden blevet nogle andre, nogle fordi jeg allerede nu kunne sige de ikke var sket, andre fordi jeg har lært mere om livet, mig selv og hvilken måde jeg ønsker at leve lige netop mit liv på.

Idealbilledet giver jeg ikke så meget for længere. 15 årige Lise havde tænkt noget med at bo sammen med en kæreste, måske endda en forlovet i et hus eller en lejlighed, hvis ikke i Odense så i store spændende København, måske havde hun en uddannelse som socialrådgiver, fotograf eller vildest af alt, som politiker. (Ja det har alle aktive i ungdomspolitik jo drømt om!) Måske var det snart tid til at få børn og livet ville falde lidt til ro. Ro… Ja det er godt nok ikke meget ro jeg har oplevet indtil nu, der er lange udsigter til at bo sammen med en kæreste og desuden er jeg flyttet til Århus. Det der med børn har jeg skubbet laaaangt ud i fremtiden hvis overhovedet nogensinde. For at sige det mildt så gik det ikke som jeg troede, men derved ikke lade det være sagt at jeg er utilfreds, for det er jeg bestemt ikke. Livet er ikke slut når man bliver 25 (vel??!) jeg glæder mig bare til at se hvad der gemmer sig af spændende ting på den anden side, jeg har meget til gode. (Håber jeg)

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis lommen var fuld af guld.