Om planlægning, blogging og kontordrømme.

Hvis lommen var fuld af guld.

Da jeg til dagligt arbejder i en tøjbutik hvor det er påkrævet at jeg enten har tøj fra vores brand på, eller noget der ligner det vi har i butikken, bruger jeg meget sjældent mange penge på tøj andre steder fra. Men dermed ikke sagt at jeg ikke drømmer om at købe en hel masse forskelligt hvis lommen var fuld af guld. Hvis pengene ikke er til det, kan man da i det mindste blive inspireret. Det skal lige siges at jeg er blevet det inde på milium.dk  som forhandler mange store brands, så som det karakteristiske Kenzo (Du ved dem med tigerhovederne) – Klik her, Lala Berlin og mange flere.

Jeg drømmer uden tvivl om at hoppe i dette outfit. Det ville være perfekt til det kolde efterår, afslappet, råt men stadig feminint. Selvfølgelig ville jeg tilsætte en mørk læbefarve for det helt perfekte efterårs look.

 photo e65810c5b372dd81608f1917a6621e69.jpg

1. Ganni kjole // 2. Rullekrave – Jet Boy //  3. Toga Støvler.

Lige som resten af modeverdenen er jeg blevet ret så vild med rullekraver. Efter Anne-Li så postede indlægget HER, med nogle ret fine inspirations billeder med slagsen, så kunne jeg godt se jeg jo blev nødt til at eje en i camel. Jeg kan slet ikke undvære underkjoler i min garderobe. Jeg overvejer endda at bytte min favorit fra pieces ud med en i lidt bedre kvalitet, for ærligt så bliver de altså lidt nusset, lidt hurtigt. Og sidst men ikke mindst, støvlerne! Åh, jeg er så forelsket i Toga støvler med grove spænder. De er så mega fede og støvler går man jo aldrig galt i byen med. Jeg har op til flere veninder der simpelthen ikke forstår sig for min store forkærlighed for støvler med spænder. Jeg havde engang et par fra Vagabond som jeg gik i stykker efter mange år på mine fødder. Siden har jeg manglet, som i virkelig manglet nogle der kunne fylde det hul ud i mit hjerte de har efterladt mig med. Jeg tror det bliver Toga støvler der kommer til at fylde det ud i sidste ende.

Hvem der bare havde et pengetræ! 😉

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om planlægning, blogging og kontordrømme.