That perfect no lipstick, lipstick.

A good Quote never killed nobody.

Der er aldrig nogle der har taget skade af et godt citat. Faktisk er en af mine absolut yndlings overspringshandlinger at finde inspirerende citater på Pinterest (i kan se hele mine “Quote” tavle lige HER.) Jeg har udvalgt et par stykker der har givet mig alt fra motivation til forståelse de sidste par dage, som jeg gerne vil dele med jer, i håb om, at de måske kan give jer det samme.

 photo b8d4e5c5a2a391fd031302bc8e8d8554.jpg

 photo 4cf22808d2afffe40e806eb96326b7f9.jpg

 photo a4cd24c20554128b5479c2c73ca32a31.jpg

 photo 8cff937fd0bb23dcc2541a2d3992c023.jpg

Igår havde jeg sådan en af de der dage, hvor tankerne var lidt dybere end de plejer. Jeg forsøger altid at give dem plads på dage som den. For mig hjælper det at tage et langt varmt bad når jeg kommer hjem fra arbejde, sætte et album på der giver mig ro og så forsøger jeg altid at få skriblet nogle af alle mine mange tanker ned på virtuelt papir (aka. worddokument) da det hjælper mig til at få ro for tankemylderet. Nogle af jeg ved, at jeg skriver digte og faktisk bliver mange af mine digte til on the run i noter på min iPhone, så har jeg tanker i løbet af en dag der fylder meget, eller noget jeg ikke vil glemme så skriver jeg dem ned på den.

Langt hen af vejen kan jeg rigtig godt lide at gøre brug af mine tanker, både dem der gør mig glad men også dem der gør ondt, dem der giver stof til eftertanke. Det føles for mig som det helt rigtige at gøre.

Hvad gør i, på jeres mere eftertænksomme dage?
– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That perfect no lipstick, lipstick.