Dagens makeup: 90s Beverly Hills 90210 Tribute

Event: AMAZE visit Aarhus – Langhoff & Juul.

Der er langt til København og hvor end jeg gerne ville deltage i de fede events jeg er så heldig at blive inviteret til, er det noget nært umuligt når man ved siden af, at bloggen har fuldtidsjob og ikke kan telepatere. Det problem har jeg ikke stået alene med, vi er mange Aarhusianske bloggere der står i samme situation. Derfor blev jeg enormt glad da der landede en invitation til presse event med AMAZE i (wait for it…) Aarhus! De flyttede simpelthen en stor del af deres showroom til Aarhus for en aften, i en ret så fin kælder hos en af Aarhus fineste spisesteder, Langhoff & Juul.

Jeg fulgtes med min dejlige veninde Simone Malou og heldige som vi af og til er, løb vi ind i søde Anne-Li på vejen. Med sådanne to dejlige følgesvende var der langt op et godt event, med godt selskab.

 photo langhoffogjuul8.jpg  photo langhoffogjuul9.jpg  photo langhoffogjuul6.jpg  photo langhoffogjuul10.jpg

Vi fik pakket individuelle goodiebags og jeg fik en masse godt og forskelligt med hjem. Jeg glæder mig til at teste de forskellige produkter af.

Når man så er så heldig at blive inviteret på Langhoff & Juul bliver der serveret mad som smelter på tungen og selvom jeg overhovedet ikke havde styr på hvad der var i maden (selvom vi fik det fortalt) så nød jeg det virkelig. Tør slet ikke tænke på hvor advanceret deres opskrifter må være. Det hele var spændende, smagte fantastisk og så var det virkelig blogger/instagram venligt anrettet. Så jeg skal helt sikkert tilbage og spise der ved en særlig lejlighed.

 photo langhoffogjuul5.jpg
 photo langhoffogjuul4.jpg
 photo langhoffogjuul2.jpg
 photo langhoffogjuulamazepress.jpg

 

Jeg synes det var enormt sejt gjort af AMAZE, sådan at tage til den anden ende af landet for at lærer os Aarhusianske bloggere lidt bedre at kende. Det ville jeg ønske der var flere der gjorde. Men der er jo altid nogle der skal tage det første skridt.

I dag står endnu en arbejdsdag for døren. Ud over at sælge lækkert tøj skal jeg arbejde på markedsføring af en helt ny og speciel kjole i vores kollektion. Jeg har nogle store planer som jeg håber flasker sig. Totalt taveligt at skrive, men jeg kan desværre ikke fortælle mere. Men skulle det hele gå efter planen så kan jeg love jer for at i får en detaljeret fortælling senere hen.

– Lise Emilia

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: 90s Beverly Hills 90210 Tribute