Få nu bare målt de bryster!

Dagens makeup: 90s Beverly Hills 90210 Tribute

I anledningen af at min all time favorit serie Beverly Hills 90210 har 25 års jubilæum, tænkte jeg, at jeg ville lave et fuldstændig 90’er inspireret look. De brune læbefarver er kommet igen i makeup-billedet, dog i en mere mauve version. (Kylie Jenner red.)  Så jeg havde faktisk en god håndfuld at vælge imellem. Jeg holdte mig dog til den mest brune og “ægte” 90’er læbe. Jeg håber i synes det er sjovt med et mere tidsbestemt look, men også kan bruge det som inspiration, det var jo ikke alt i i 90’erne der var lige så tosset som overplukkede bryn og buffalosko 😉

 photo 90smakeup4.jpg  photo 90smakeup.jpg  photo 90smakeup5.jpg
Foundation ?  La Roche-Posay Toleriane Teint Fluid Corrective Foundation Light.
Concealer ?  Rimmel wake me up concealer Ivory.
Pudder ? Rimmel Stay Matte Fast Pudder 001 Transparent.
Blush ?  Artdeco Blusher 08.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Maybelline Color Tattoo on and on bronze.
Eyeliner – Yves Rocher Botanical Color Eye Pencil – Brun écorce.
Mascara ? Maybelline Volum’ Express Lash Sensational mascara.
Læbestift ? Rimmel Apocalips Lip Lacquer light year.

Ud over den brune læbefarve og rød-brune for den sags skyld, skulle huden være fejlfri og mat. På øjnene var især gyldne men stadig ret naturlige øjenskygger et hit, samt et lille hint af eyeliner der fik vipperne til at se mere fyldige ud. Brynene, ja de var jo meget tynde, en trend jeg er glad for vi er kommet langt væk fra. Blush var der ikke meget af, kun lige et lille hint på æblet af kinderne. Når vi snakker frisurer, ja så var der jo en masse af vælge imellem. Alt fra de små knolde, kreppet hår, men især hår med masser af fylde var et hit.

For at ramme stilen lidt mere, hoppede jeg i min autentiske 90’er cowboy jakke som jeg har arvet efter min mor.

Jeg er en hardcore Beverly Hills 90210 fan. Som barn så min søster det og ergo gjorde jeg også. Da jeg begyndte at lærer engelsk i skolen, bed jeg mig for alvor fast i serien. Jeg har hængt ved lige siden. Den serie rummer så mange aspekter af et ungt liv og selvom jeg ved der er delte meninger om den og underholdningsværdien af den, kan man ikke komme uden om at den er kult og vi har næsten alle sammen set den, nogle mere frivilligt end andre! 😉

– Lise Emilia

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få nu bare målt de bryster!