Dagens makeup: Green smokey eye.

Få nu bare målt de bryster!

Ja, jeg mener det sgu! For du bliver altid et gladere og mere veltilpas menneske med undertøj der rent faktisk passer. Det er en erfaring jeg lige har gjort mig. Jeg har nemlig ignoreret alle fine ord om at blive målt. Jeg tænkte, så meget forkert på den tror jeg sgu heller ikke jeg er. Men jeg blev overrasket, meget overrasket.. Faktisk troede jeg slet ikke en BH kunne være i nærheden af at være behagelig, det var nu også en ret rar overraskelse.

 photo ed8a9e9839885fd0f07d784c400aa2c0.jpg

I onsdags tog jeg i Bruuns galleri efter arbejde. Mest bare for at se lidt butikker (Når man selv arbejder i en, har de andre som regel lukket når man har fri.) Jeg ville egenligt købe en ny kjole, men fandt ikke noget af interesse og så besluttede jeg mig for at kigge på undertøj. Jeg følte nemlig jeg trængte til noget nyt. Jeg gik først i Change, og fik mig taget mod til at blive målt. Men efter at jeg fik af vide at jeg eftersigende skulle være en 85F, kortsluttede min hjerne lidt og så kunne jeg slet ikke overskue at se på undertøj i den lille og lidt fyldte butik. Så jeg gik igen.

Så kom jeg forbi Hunkemöller, som var meget større og tog mig mod igen. Her mødte jeg en ekspedient som gjorde mig meget mere tryg ved situationen, (for helt ærligt så bryder jeg mig ikke engang om at være i en bikini så det var lidt vildt at skulle stå i undertøj overfor en man slet ikke kender.) Vi fandt hurtigt ud af at jeg trods alt “kun” var en 85E. Der var et enormt godt tilbud med 3 for 2 BH’er (Og hvis man kun køber 2 får man 50% på en af dem), og jeg fandt 3 forskellige slags, som sidder fantastisk, er lige min smag. Jeg var simpelthen så glad, for jeg følte jeg havde gjort noget godt for mig selv. Fordi der var ekstra rabat købte jeg også en fin natkjole. Kom af med lige knap 700kr. Hvilket var mere end rimeligt! Jeg havde simpelthen en ikke mindre end fantastisk oplevelse og kan varmt anbefale de af jer der bor i Århus, at gå i Hunkemöller i Bruuns galleri hvis i skal shoppe undertøj. De har endda en kundeklub med nogle fede fordele. Hvis i er heldige, møder i måske endda Line, og så er i, i fantastiske hænder.

Hilsen hende der troede hun var en 85C, som heldigvis blev meget klogere!

– Lise Emilia

1 kommentar

  • Jeg havde det på samme måde den gang jeg fik mig taget sammen til at blive rigtig målt. Det er fantastisk og har efterhånden gjort det nogle gange siden.. Der er dog utrolig stor forskel på bh’er i change og i hunkemuller.. Change har de meste perfekte bikinier, men de ejer ikke en bh som passer til min krop.. Der bruger jeg så Hunkemuller og elsker også når de har tilbud og synes også man ret hurtig får sparet lidt rabat point sammen, så man kan spare næste gang man skal shoppe..

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Green smokey eye.