Dagens Makeup: Matte about you.

Dagens makeup: Green smokey eye.

En farve der slet ikke er til at komme uden om dette efterår, det er grøn. Jeg er fuldstændig opslugt af alt i i juvel grønne nuancer og det har jeg ladt afspejele sig i dette look. Jeg tænker at filme en guide til hvordan man skaber looket, hvis i har interesse i det? Jeg har nemlig fri fra job i morgen og ser det som en klar mulighed for at sætte tid af til at filme en video eller to, det er efterhånden også meget længe siden.

 photo IMG_7009 copy.jpg

 photo IMG_6969 copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Welcome to the Pleasuredome.
Mascara ? Too Faced Better Than Sex Mascara.
Læbestift ? Smashbox Be Legendary Lipstick ? Fig.

Jeg har brugt tre forskellige øjenskyggefarver. I globelinjen en varm brun, på hele den bevægelig del af låget har jeg brugt en juvel grøn og på midten af låget en lysere grøn med lidt guld shimmer for at skabe dimension i looket. Den grønne juvel farve har jeg også kørt en lille smule under mine nederste vipper for at samle looket.

Læbestiften kan jeg mærke bliver dette efterårs favorit. Det er en farve der går både til hverdag og til fest.

Lige nu, er jeg lige vågnet fra en tiltrængt lur. Jeg drømte jeg var med i et spin off reality program der mindede om Paradise Hotel, bare i knap så fancy omgivelser og med meget mere tøj på kroppen. Min partner var en fyr fra min gymnasie tid som jeg aldrig kom godt ud af det med. Så jeg blev ret glad da jeg vågnede og det bare var en drøm.  Jeg skal have ordnet lidt praktisk inden jeg får besøg af en god veninde til en vin-date, selvfølgelig skal jeg også have lagt en ny makeup, for hvem ved, det kunne jo ende med vi skulle ud af huset 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Makeup: Matte about you.