Billig balsam og den rette til din hårtype.

Dagens makeup: Dusty purple.

Tidligere på ugen, blev det til en lilla støvet øjenmakeup og en lidt mørkere læbestiftssag. Samt en lille vinge eyeliner. Paletten jeg har brugt er MUA Romantic Efflorescence Palette som er en rigtig billig sag, med fine støvede nuancer i alt fra brun til lilla. Brynen er holdt meget naturlige, med brynmascara MUA Brow Define Fair som også er helt enorm billig og virkelig nem at bruge når det skal gå lidt stærkt, fordi man brugte 10 minutter på at få ens eyeliner til at sidde i skabet en mandag morgen.

 photo purplemakeup.jpg

 photo dustypurple.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  MUA Brow Define – Fair.
Øjenskygge ? MUA Romantic Efflorescence Palette.
Mascara ? Too Faced Better Than Sex Mascara.
Eyeliner ? L?Oréal Super Liner Perfect Slim.
Læbestift ? Smashbox Be Legendary Lipstick – Fig.

Smashbox læbestiften er så god. Jeg kan virkelig anbefale den, hvis man til de lidt mauve/brune undertoner. Den er meget cremet, pigmenteret og fugtgivende på læberne. Virkelig behagelig til lange hverdage hvor der ikke er så meget tid til touch-ups.

I dag skal jeg som altid på arbejde i butikken og i morgen får jeg tidligt fri, for jeg skal nemlig til et event med en håndfuld andre Århusianske bloggere. Jeg skal bare lige nå at købe en gave inden jeg møder ind, synes der er så mange der har fødselsdag i øjeblikket! Så jeg må hellere kridte skoene!

– Lise Emilia

   

1 kommentar

  • Simone

    Den læbestift har da den lækreste farve! Ved du hvor man kan få smashbox i Aarhus? Hvis man kan altså. 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billig balsam og den rette til din hårtype.