Personlig indretning med billige møbler.

Tegner du stadigvæk?

Jeg har altid tegnet. Faktisk er nogle af mine yndlings minder og stunder som barn når jeg fik fri leg med tusser og maling. Jeg kan huske jeg engang fik et kæmpe tegne sæt i julegave, med en stor tegnepapirsmappe, alverdens farver og små dimser jeg aldrig helt fandt ud af hvad jeg skulle bruge til. Men jeg elskede det. Det gør jeg stadig. Desværre er tiden ikke til det på samme måde længere. Nogle af jer huske måske jeg tegnede meget for nogle år siden, der var nye illustrationer hver uge. Jeg forsøger at få tegnet mere, sådan liiige at presse det ind hvis jeg har en time hist og her og jeg ikke lige er i humør til at lave noget til bloggen eller hvis jeg ikke har nogle planer og alligevel har tænkt mig at se en film.

 photo illustrations.jpg

Jeg ville sådan ønske jeg havde lidt mere tid til alt. Men sådan er det ofte hvis man har et kreativ hoved der har brug for at få afløb.

Jeg har i flere år brugt fineline tusser til at tegne med og akvarel hvis der skulle farve på dem. Men i øjeblikket er jeg blevet rigtig glad for at tegne med rollerpenne (Kuglepenne med en lille kugle der fordeler farven glidende) som kan købes ret billigt her hos Justmore.dk. De forhandler stort set alle slags kontorartikler. Endda regnemaskiner og regneruller. Jeg nægter simpelthen at brug omkring 40 kr for en rollerpen hos en boghandler.

Hvis i gerne vil se når jeg laver nye illustrationer, så er det en god idé at følge med inde på instagram, hvor jeg oftes poster dem jeg bliver tilfreds med. I finder mig som alle andre steder som liseemilia.

– Lise Emilia

 

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Personlig indretning med billige møbler.