Print selv dine yndlings citater.

Personlig indretning med billige møbler.

Lige som med tøj, kan man få møbler til at se dyre ud hvis man sammensætter det på den helt rette måde. Selv billige møbler kan ligne de er blevet trukket direkte ud af et interior magasin selvsom de kun har kostet en slik. Det er enddag blevet nemt at købe møbler online. Jeg er særligt vild med  www.biva.dk da de har en virkelig brugervenlig webshop. Der er mange fine inspirations billeder med idéer til hvordan du kan indrette forskellige møbler på Biva.dk. Samt mål på alle sofaer, senge og bord så du ikke kommer til at købe noget du ikke har plads til. For det ikke skal være løgn har Biva og gratis levering. Det er altså et kæmpe plus i min bog. Mange andre interior / bolig webshops har skyhøje priser på leveringer og så er møblerne pludselig ikke helt så billige længere. Derfor tjekker jeg altid lige Biva som de første hvis der er noget jeg mangler som jeg har brug for bliver leveret på min adresse.

 photo 11008002_1581284598783389_1289659136_n.jpg

 photo DSC_0080 copy.jpg

Personlig elsker jeg at blande vintage inspirerende med helt stilrene møbler. Jeg synes mikset giver en masse personlighed og sjove detaljer. Men indretning kan være svær og kompleks. Særligt når man bor småt som mange af vi studerende jo altså gør. Men der skal ikke så forfærdeligt meget til at gøre et rum hyggeligt, det kræver blot at man giver forskellige muligheder en chance. Mange kører den helt rene stil hvor der ingen skæve detaljer er. Det bliver alt for sterilt for mit vedkommende.

 photo DSC_0005-001 copy.jpg

Jeg elske små nips og farverige dåser. En stil jeg ikke ville kunne køre hvis ikke det var fordi langt de fleste af mine møbler er hvide og simple. Nogle af mine ting har en særlig betydning, nogle har fulgt mig fra barnsben og andre er det kun af den årsag at de er dekorative.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Print selv dine yndlings citater.