Det der med at gå med ring:

Brillemod vs. brilleskræk:

Lige da jeg skulle til at skrive dette indlæg gik op for mig, at der er stort set ingen kvindelig kendte der går med briller. Faktisk kan jeg ikke komme i tanke om at jeg nogensinde har set et kendt kvinde med briller på den røde løber.  Men mændene derimod, de er hverken skammer sig eller er bange for at bære deres briller. Pludselig begynder det at give mere mening for mig, at mange kvinder skammer sig over at gå med briller, hvis alle dem man ser op til i det store Hollywood ikke engang selv vil ses med dem på. Helt ærligt, så synes jeg det er en skam. Briller fungere jo langt hen af vejen som et smykke. Briller kan gøre virkelig meget for et ansigt, briller kan være enormt smukke, give ekstra karakter og ja sidst men ikke mindst sørger for du kan se hvor du begiver dig hen i den store vide verden, hvis du lige som jeg har tendens til at være stæreblind. De kan også hjælpe dig der ikke helt kan se hvad der foregår til en forlæsning, underteksterne på tv og dig der inderst inde godt ved du burde tage de der læsebriller på noget oftere. Faktisk har jeg altid ønsket jeg kunne gå ud og købe et par nye briller så let som ingenting, som de fleste mes læsebriller jo kan. Det må være rart at have en nem styrke, uden bygningsfejl og hvad ved jeg. Udnyt det dog! (Når nu jeg ikke kan!)  photo briller.jpg Jeg har haft briller siden jeg var 6. Jeg har mine briller på hver dag og de er den del af mig. Og det er så også lige gået op for mig hvor meget mine første briller og det ene af mine nuværende minder om hinanden. Det er ikke så ofte i ser mig med briller på herinde på bloggen, rent og skær af den simple årsag, at jeg oftes viser billeder af min makeup, som kan være lidt svær at se igennem brillerne når man har direkte lys. Jeg arbejder på at lave et indlæg, med makeup tips til jer med briller, hvor jeg selvfølgelig har mine briller på.

 photo 301e373d15627e51116303b8ca002f04.jpg Briller, smykker, same same! 😉

Køb nogle briller, du virkelig godt kan lide, som du synes klæder dit ansigt og som vigtigt af alt ikke genere dig. Jeg får testet mit syn en gang årligt, som der anbefales. Forkert styrke kan nemlig være skyld i slemme hovedpiner og irritation. Der er mange steder der tilbyder gratis synprøve, blandt andet Profil optik. Faktisk kan du endda bestille tid på forhånd via. deres hjemmeside, så bliver det ikke lettere!

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-09-25 kl. 22.18.09.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med at gå med ring: