Den perfekte "gå i byen taske".

Jeg har snydt mig selv for guldet.

Som jeg før har nævnt på bloggen, så har jeg valgt sølv frem for guld stort set hele mit liv. Jeg har altid synes at sølv var mere mig og passede bedre til mig. Jeg ved ikke hvor den antagelse kom fra. Jeg tænker det muligvis har noget at gøre med, at jeg altid har været bleg og måske tænkt at guld så, så for voldsomt ud til mig. Med tiden har der dog sneget sig mere og mere guld ind i mit smykkeskrin og jeg må indrømme at det efterhånden er en 50/50 deling. Da jeg fik nye briller, insisterede ekspedienten på at jeg skulle prøve er par på med guldstel frem for sølv, først tænkte jeg han måtte være gal, men til min store overraskelse var de langt mere klædelige end dem med sølvstel jeg selv havde valgt. Jeg måtte æde mine forudindtaget tanker og jeg er altså bliver vildt glad for mine “guld briller”.  Sådan er jeg også gået hen og har fået det med guld øreringe. Faktisk er mine yndlings øreringe i øjeblikket guld og jeg synes det passer så godt til mine briller og mit hår. Tænk sig at jeg har snydt mig selv for det, i så mange år. Jeg er derfor ret inspireret af guld i øjeblikket og jeg tænkte jeg ville dele lidt af min inspiration og et par smykke guld smykker med jer.

 photo gooolden.jpgSmykkerne er fra Julie Sandlau og du kan finde dem på Denne webshop.

Lige så inspireret jeg er af guld, lige så vild er jeg med de lidt mere ekstravagante smykker i øjeblikket. Blandt andet eagle øreringene fra Julie Sandlau som i kan se på collagen oven over. Hold nu ellers bare lige ferie de er smukke og kunne nemt pifte et simpelt outfit op. Generelt elsker jeg efterår, det er sådan en sæson hvor man virkelig mærker skiftet, garderoben bliver skiftet ud og det giver større mulighed for at gøre ekstra ud af sin makeup, da de mørke og mere kraftige farver ikke skiller sig ud på samme måde som om sommeren.

Nu vil jeg hoppe på arbejde og lad os så lige tage et øjeblik hvor vi sætter pris på hvor åndssvagt fine de der guld ananaser er! De måtte virkelig gerne bo på min komode! 😉

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-23 kl. 16.45.34.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte "gå i byen taske".