Jeg er typen der:

Dagens Makeup: Flirty Orange.

Jeg købte for efterhånden et par måneder siden, en pang orange læbestift fra GOSH. (Jeg ved godt jeg taler meget om GOSH i øjeblikket, men jeg er også rigtig glad for deres produkter.) Siden har den kigget på mig hver dag og ventet på at jeg tog mig mod til at tage den på. Et par inspirations billeder som dette af Leighton Meester hjalp lidt på det.  I eftermiddags fik jeg tidligt fri fra job og så mit snit til at bruge noget af tiden på at lave et look med den. Jeg kan faktisk enormt godt lide farven, jeg synes den er frisk, den er lige tilpas dyb til ikke at være for meget og så er det altid sjovt, at prøve noget nyt af. Dog har jeg svært ved at beslutte mig om den er lige frisk nok til hverdagsbrug, men jeg tror nu blot det handler om, at det er en farve jeg ikke har set mig selv med så ofte. For hverken pink, rød eller lilla er noget jeg tænker videre over når jeg tager på læberne. Hvad siger i? Hvad er jeres forhold til orange læbestift?

Jeg gik igennem lidt af min makeup samling og hev fat i lidt forskellige produkter jeg ikke havde haft i brug længe. Om morgenen har jeg sjældent tid til at kigge igennem og vælge ud og bruger meget ofte de samme produkter i lange perioder, lige med udtagelse af læbestift og øjenskygge. Jeg havde helt glemt hvor fantastisk min Dr. Irena Eris Provoke long lashes black mascara er.

 photo DSC_0777.NEF copy.jpg

 photo DSC_0769.NEF copy.jpg

Foundation ?  Rimmel Wake Me Up Foundation 100 Ivory.
Concealer ?  Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  Essence blush up heat wave.
Bronzer ? Dr Irena Eris, Provoke, Choco Bronzer.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Hard Day.
Mascara ? Dr. Irena Eris Provoke long lashes black
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Flirty Orange.

Nu er det blevet aften, jeg har en masse arbejde i forbindelse med bloggen og et event jeg er ved at planlægge, som jeg kommer til at bruge min aften på. Men først skal jeg have en kop the og lige lave en lyn oprydning, for jeg har været alle min beauty kasser igennem og kan hverken se mit spisebord eller min seng for produkter lige nu. (First world problem, i know!) 😉

– Lise Emilia

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er typen der: