Dagens makeup: GOSH METAL

Dagens makeup: Classic metal.

Mit andet look udelukket med GOSH produkter, blev et meget klassisk et af slagsen. En smule liner og en rød læbe holder altid. I denne udgave fik den dog en smule shimmer og metal effekt over sig til en mat rød læbe.

Jeg har brugtGOSH Forever Eye Shadow stick 02 Beige. på hele den bevægelige del af øjenlåget og tonet den let ud i globelinjen med en ren blending børste. Langs vippekanten har jeg brugt GOSH TU Eyeliner with a twist 01 Back in Black og GOSH Forever Eye Shadow stick 05 Grey til at skabe en smule cateye effekt og tilføje lidt ekstra glimmer til looket. Jeg har brugt min yndlings skrå pensel fra bySwiercz til at påføre den med.

 photo DSC_0778 copyx.jpg

 photo DSC_0776 copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? GOSH BB Skin Perfecting Kit 01 Light
Highlighter ? GOSH BB Skin Perfecting Kit 01 Light
Blush ?  GOSH Giant Blush 02 Shy
Øjenbryn ?  GOSH Eye Brow Kit + GOSH Defining brow Gel 002 Brown.
Øjenskygge ? GOSH Forever Eye Shadow stick 02 Beige.
Eyeliner?  GOSH TU Eyeliner with a twist 01 Back in BlackGOSH Forever Eye Shadow stick 05 Grey
Mascara ? GOSH No Limit Lash Mascara.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Matt 007 Cherry.

Jeg er hjemme i lille Odense på weekend, hvilket er skønt. Jeg har besøgt mine forældre, været til fredagsbar på Uni med min fantastiske veninde Line, og i byen i dejlige Odense, i dag har jeg derfor tømmermænd som ind i helvede. Det er dejligt at være hjemme og jeg ser også frem til at komme hjem til min fars fødselsdag i slut oktober.

Der er bare noget ved at være hjemme hvor man kommer fra, det hele er stadig velkendt, men på samme tid er jeg jo blot på besøg og jeg kommer ofte til at savne Århus lidt efter et par dage i Odense. Men ens barndomshjem vil altid føles som hjem.
Jeg håber i nyder weekenden, jeg har hvert fald set frem til min efter en ret så travl uge.

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: GOSH METAL