Dagens makeup: Mauve purple.

Dagens makeup: GOSH METAL

Jeg har været så heldig at få tilsendt en virkelig herlig pakke fra GOSH, som nogle af jer læste modtog jeg i sidste måned en anden pakke fra dem, med nogle virkelig lækre produkter, blandt andet #Foundationdrops som er blevet min nye favorit budgetvenlige foundation.

Jeg tænkte jeg ville lave et par forskellige looks, udelukket med GOSH produkter. Dette er det første af dem.

Metal effekten er noget vi kommer til at se en del til i den kommende sæson og jeg tænkte jeg derfor ville lave et look med det som udgangspunkt. GOSH havde nemlig tilsendt to virkelig smukke øjenskygger med en metallisk effekt.
 photo DSC_0721 copy.jpg
 photo DSC_0722 copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? GOSH BB Skin Perfecting Kit 01 Light
Highlighter ? GOSH BB Skin Perfecting Kit 01 Light
Blush ?  GOSH Giant Blush 02 Shy
Øjenbryn ?  GOSH Eye Brow Kit + GOSH Defining brow Gel 002 Brown.
Øjenskygge ? GOSH Forever Eye Shadow stick 05 Grey
Eyeliner? GOSH TU Eyeliner with a twist 01 Back in Black
Mascara ? GOSH No Limit Lash Mascara.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick Matt 002 Matt Rose.

Øjenskyggen er så smuk lige så snart den rammer huden. Den holder virkelig fantastisk på øjnene og giver et færdigt resultat ved første lag. Jeg har brugt den på hele den bevægelige del af mig øjelåg og tonet den ud med en ren blendingbørste i globelinjen for at undgå en skarpe kant.

Jeg nyder den sidste tid med naturligt fint lys om morgenen, det er altså bare så meget lettere at tage billeder uden at skulle stille lamper op. Jeg arbejder lige nu på, at finde et fast sted til mine fotolamper, pt. ser det ud til at blive i vores kælder, og der er ikke ligefrem hyggeligt, men virke det skal de når mørket det kommer. (Winter is comming.. Haha.. Undskyld, dårlig joke…)

–  Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Mauve purple.