Jobber i Paris - Modemesse.

Dagens makeup: Mauve purple.

Hver morgen kigger jeg mine læbeprodukter igennem og vælge lige netop den farve jeg har lyst til at have på. Det kan svinge fra en nude læbestift, til en mørkerød eller en lipgloss i en pangfarve. Der er selvfølgelig nogle jeg brugere oftere end andre, men jeg elsker hele processen i at vælge ud fra hvad jeg skal den pågældende dag, hvordan mit humør er og hvad jeg bare lige føler for.

Igår var det så en smuk mauve lilla (Brun/lilla/rød) læbestift fra GOSH som valget faldt på. Øjenmakeuppen var helt underspillet i lys brun med lidt gyldent touch så der var stort set frit valg på læbefarven.

 photo DSC_0740 copy.jpg

 photo DSC_0712.NEF copy.jpg

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge ? Makeup Revolution Salvation Palette Hard Day.
Mascara ? w7 Absolut Lashes.
Læbestift ? GOSH Velvet Touch Lipstick 159 Boheme.

Jeg er blevet enormt glad for GOSH som brand og jeg har allerede endnu et look oppe i ærmet med udelukket GOSH produkter samt anmeldelse af nogle produkter, som helt fantastiske! Blandt andet nogle metalliske øjenskygger som jeg er blevet fuldstændig forelsket i. Så det kan i se frem til i løbet af de næste par dage.
I øvrigt så hold øje med deres facebookside hvor de ofte kører nogle fede konkurrencer.

I dag har jeg en travl dag foran mig, vi får nye vare hjem i butikken, jeg har et eventplanlægningsmøde lige efter job, efterfulgt af rengøring og pakning der hjemme i aften. I morgen tager jeg nemlig direkte til Odense efter arbejde for at holde en lang weekend med min dejlige familie og nogle efterhånden meget savnet veninder. Det bliver virkelig godt. Godt nok er det ikke Paris, men hvad gør det når den står på afslapning med de dejligste mennesker? 😉

– Lise Emilia

   

1 kommentar

  • Jeanette Henriksen

    Håber du får en skøn tur til Odense og en lækker weekend <3

    Knus <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobber i Paris - Modemesse.