Anmeldelse: TREsemmé 7 Day Keratin Smooth:

Billig highlighter og gode tips.

Noget du slet ikke kan komme ude om er et klart must have på beauty fronten i øjeblikket er highlighter! Hele fidusen med highlighter er at give huden en naturlig glød, som den mister noget af når huden ældes.

Så du kan altså snyde dig til en hud der ser mere frisk og velplejet ud med highlighter. Du skal selvfølgelig ikke snyde den for fugt, selvom highlighteren kan gøre meget 😉

Jeg elsker jo gode produkter på et budget som alle kan være med på. Derfor har jeg testet en billig highlighter fra Makeup Revolution og jeg er ærligttalt gået hen og blevet enormt glad for den. Du kan købe den lige HER til 52 kr.

 photo DSC_0278 copy.jpg

 photo DSC_0271 copy.jpg

Hvor meget highlighter man har lyst til at bruge, om man kun ønsker lidt på det øverste af sine kindben eller under brynet for at give det et lille løft er fuldstændig op til en selv. Jeg bruger selv highlighter 5 forskellige steder.

 photo Everydayhighlighter.jpg

1. Under brynet for at give dem et løft.
2. I øjenkrogen for at åbne øjet mere op.
3. På min næsetip (Mange highlighter hele vejen langs næsen)
4. På det øverste af mine kindben.
5. På min amourbue over min overlæbe.

Vil du gerne prøve hele idéen af uden at skulle købe en highlighter først, så kan du sagtens bruge en lys øjenskygge med en smule perlemorsskær. Jeg anbefaler at bruge en blød/fluffy børste til at påfører highlighter med, da det hurtigt kan blive meget pigmenteret og komme til at ligne striber i ansigtet hvis man bruger en tæt børste.
Min personlige favorit er Real Techniques setting brush som du kan købe HER. ( Her er en Magasin Rabatkode du kan bruge hvis du overvejer at købe den.)

Skulle du have nogle spørgsmål til highlighter så smid en kommentar under indlægget her. 🙂

– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: TREsemmé 7 Day Keratin Smooth: