Dagens makeup: Efterårs makeup.

Makeup like: Jennifer Lawrence – DIOR ADDICT.

Ud over at være en af mine yndlings celebs, så er Jennifer Lawrence simpelthen helt fantastisk smuk i den nye kampagne for DIOR ADDICT. Jeg blev så inspireret af hendes makeup look, at jeg har forsøgt at lave et magen til. En let øjenmakeup i taupe med shimmer og en mørk pink shiny læbe.

I bliver simpelthen nødt til både at se reklamen og interview. Hun er alt for skøn!

Mottoet for den nye læbestift er #Shinedontbeshy, hvilket jeg synes passer perfekt sammmen med Jennifer Lawrence personlighed.

Nu videre til det makeuplook jeg har lavet.

 photo DSC_0626 copy.jpg

 photo DSC_0619 copyx.jpg

 photo DSC_0623 copy.jpg

 

Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Bronzer ?  Artdeco Bronzing Powder Compact.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon.
Highlighter ?  Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge:
? Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer.
? Makeup Academy Undress Me Too Palette.
Eyeliner ? Yves Rocher Kajal Intense liner black.
Mascara ? w7 Absolut Lashes.
Læbestift ? L´Oréal Color Riche Intense Fuchsia 288.
Lipgloss ? Makeup Revolution Lip gloss tube Eye to eye.

Jeg har brugt en blød blending brush til at skabe øjenmakeuppen. Jeg startede med øjenskyggen Dr Irena Eris Eyeshadow No 103 Only Sand Shimmer på hele øjenlåget.
Derefter farven Lavish i globelinjen, og farven Exposed over både i globelinjen og på øjenlåget, tonet helt sammen med de to andre skygger. Det vigtigeste er at det er brun grålige toner med shimmer for at få same effekt som i DIOR looket.  I kan se de forskellige farver i paletten lige HER.

Jeg har kun en lille smule blush på, lige på æblet af kinderne og ellers markeret mine kindben med en mat blonzer. Det var det jge kunne fornemme de også havde gjort i DIOR looket.

Jeg håber i kan lide looket. Kunne i tænke jeg at se mere af den slags, om det er et bestemt look, en bestemt kendis, så smid en kommentar.  Jeg elsker udfordringer. Og så vil jeg jo rigtig gerne lave noget, i har lyst til at se. Uanset hvilken form for inspiration, jeg er engang blevet inspireret af farven på en frosting af en muffins. Så bring it on!

– Lise Emilia

2 kommentarer

 • Amalie

  WAUW for en læbefarve. Shit den er flot til dig. Du har været virkelig god til at ramme farverne i hendes makeup, dens slags havde jeg aldrig selv kunne regne ud haha. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se noget med Kelly Osbourne, jeg synes virkelig hun har nogle fede looks, og så er hun bare mega sej.

  Kram Amalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Højer

  Ej hvor er det en flot makeup! Det ligner virkelig godt den hun har på, på videoen. Sejt lavet. Jeg elsker interviewet hun er bare så mega sød altid.
  Jeg tænker om du kunne finde på at lave flere videoer hvor du viser hvordan man gør? Det synes jeg nemlig er virkelig fedt. Du har været så sød i dem du har lavet indtil videre. Jeg vil se spændt med på andre kendis makeup looks du får lavet. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens makeup: Efterårs makeup.