When in doubt wear red :

Motion og det rette udstyr.

Reklame.

At udøve en sportsgren er altså noget helt særligt og de fleste kræver noget helt særligt og unikt motionsudstyr, for at man får mest muligt ud af sin motion. Sådan er det altsp. Vi ved alle sammen hvordan det var at have de sårlige sko til idræt eller endnu værre mega utjekket idræts tøj. Yiikes!

Jeg har netop smidt mit gamle træningstøj ud og drømmer mig derfor væk i noget nyt hos apuls – se udvalget her. Et par lange behagelige løbebukser/yoga pants står højt på min ønske seddel. Jeg drømmer om at starte til Yoga, selvom jeg havde svoret at jeg aldrig ville være typen der går til yoga. Men for at være ærlig tror jeg både min krop og mit sind ville have monster godt af det. Derfor ønsker jeg mig også en virkelig god Yoga måtte. Endnu en af grundene til at jeg overvejer at starte til Yoga er, at jeg har problemer med mine hofter. De kan ikke tåle en løbetur, cykling eller ander der er overbelastende for dem og jeg må indrømme at de gør noget så ondt, når jeg tror jeg kan slippe afsted med en lille løbetur hist og her. Det skal og kan jeg lige så godt glemme alt om. Det er faktisk super træls,for når man som mig aldrig helt har haft flair for sport så også skal være udfordret på hvad man kan, så mistet man nemt noget passion og vilje til at dyrke en sportsgren. Derfor er udstyr altså et rigtig fint og fornuftigt plaster på såret hvis du spørg mig.

At dyrke motion hjemme er jeg også kæmpe for taler for. Jeg overvejer at starte ud med Yoga hjemme indtil jeg synes jeg kan mærke om det i virkeligheden er noget for mig, inden jeg melder mig på en større hold eller lignende. Jeg må indrømme jeg også gerne vil undgå at ligne en kæmpe motorik idiot selvom jeg rent faktisk er det og derfor gerne ville kunne nogle klassiske moves og stillinger inden andre skal kunne se med.

Hvis i har gode tips om hvor jeg kan gå til yoga i Aarhus, må i endelig sige til og hvis i ellers har gode tips til en yoga nybegynder.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When in doubt wear red :