Motion og det rette udstyr.

Dagens makeup: Efterårs makeup.

JUHU! Nu er det officielt efterår og selvom jeg ikke elsker regn, så elsker jeg de dalede temperature og hele det farveskifte vi har i vente. Jeg synes naturen er på sit smukkeste når den er helt gylden. Derfor har jeg også fyret helt op under efterår i looket her.

 photo DSC_0172 copy.jpg

Jeg har i noget tid nu, overvejet at købe en ny brun eyeliner, som ikke er flydende. Da dem jeg har mistet min bedste fra Guerlain. Derfor købte jeg i går en ny sag, Rimmel Soft kohl Pencil Eyeliner 011 Sabel Brown. som jeg har brugt til at skabe en helt simpel øjenmakeup der stadig er tilpas dramatisk og spændende at se på. Det er en blød liner som gør den nem at tone ud og skabe et smokey look. Holdbarheden er super god, selvom man toner den ud på det meste af øjenlåget. Den kan jeg klart anbefale og så er den lige nu på tilbud til 30 kr! Det lige før jeg overvejer at købe en ekstra.

 photo DSC_0140 copy.jpg

 photo DSC_0141 copy.jpg
Foundation ?  GOSH #FOUNDATIONDROPS 02 Ivory.
Concealer ? Under øjnene: Rimmel wake me up concealer Ivory.
På urenheder: Nilens Jord Duo Concealer 588.
Blush ?  MUA Blusher Bonbon
Øjenbryn ?  Eylure Brow Palette ? 30 Blonde.
Øjenskygge/eyeliner ?Rimmel Soft kohl Pencil Eyeliner 011 Sabel Brown.
Mascara ? w7 Absolut Lashes.
Lipliner ? w7 Lip Twister brown.
Lipgloss ? Guerlain Kiss kiss laque 721 Purple Star.

Selvfølgelig kan andet end en mørk læbefarve slet ikke komme på tale, når nu det er efterårets første makeup look. Derfor har jeg valgt at kombinere en mørkerød/brun lipliner fra w7 med min yndlings bordeaux lipgloss fra Guerlain. Selvfølgelig masser af mascara og udfyldte bryn.

Efterår, tak fordi du endelig er kommet.

(Er det ikke noget med, at man skal spise kage og drikke varm kakao nu? Hvis der sidder nogle derude som skulle få lyst til at bage til mig så  banankage min foretrukne 😉 )

– Lise Emilia

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motion og det rette udstyr.