BRAIDED FAUX HAWK W. TONI&GUY:

When in doubt wear red :

Rød er min yndlings farve, det har den været i mere end et årti og jeg ejer nok i virkeligheden væsenligt flere røde løbestifter en gennemsnittet. Men rød gør sig ikke kun godt på læberne, men bestemt også som tøj. Personligt glæder jeg mig til at kunne hoppe i min knald røde frakke lige så snart temperatuerne daler.

Faktisk er jeg så glad for rød, at jeg har dedikeret en hel opslagstavle på pintrest, der hedder  “RED INSPIRATION” Den kan du finde ved at klikke lige HER. Jeg forelskede mig for noget tid siden i en stor bredskygget rød hat, men blev alligevel enig med mig selv om, at den måske lige var i overkanten, men flot det var den og havde den været billig var den nok kommet med hjem, ene og alene for at pynte.

Rød er også en farve vi kommer til at se rigtig meget til i den kommende sæson. Derfor tænkte jeg, at jeg ville vise lidt fine overdele og kjoler frem med røde detaljer. Perfekt subliment til sorte jeans, nederdel og strømpebukser. Min røde kjole fra byCRM Designstudio har reddet mig i flere situationer hvor jeg ikke har vidst hvad jeg skulle have på, men det helst ikke måtte være sort. For mig er den et keyitem i min garderobe, den kan i finde på webshoppen lige HER.

 

 photo roslashdetoppeesprit.jpg

 photo roslashdekjoleresprit.jpg

 photo roslashdetoppeesprit1.jpg

Alt kan du finde på Esprits webshop lige HER.

Rød er en farve der fanger og drager. Hvilket jeg synes er helt vildt fedt. Det gode ved rød er også at der er så mange forskellige nuancer af den. Lidt for hver en smag. Desuden oser rød jo af femininitet og kan derfor gøre et forholdvis råt eller andrygent look mere feminint. F.eks. den røde læder jakke på collagen.

Er i klar på at komme mere i rødt i den kommende sæson? Det er jeg hvert fald!

– Lise Emilia

 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

1 kommentar

  • Er slet ikke typen der kan lide rød, eller tør bære farven! 😀
    men det kunne være man skulle prøve med et par små ting i rødt først, inden man lige hopper i et fuldt rødt outfit! men super fin inspiration 😀

    xoxo Emma
    http://byekk.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BRAIDED FAUX HAWK W. TONI&GUY: