Jeg er egenligt ikke særlig berejst

BRAIDED FAUX HAWK W. TONI&GUY:

Jeg har været så heldig at få lov til at teste nogle flere TONI&GUY produkter, i denne omgang 2 styling produkter et fra deres creative linje og et fra classic linjen. Derfor besluttede jeg mig for at lave en hårstyling jeg aldrig har prøvet før kaldet “Braided Faux Hawk” på dansk “En falsk flettet hanekam”.

 photo 2015-08-27 copy.jpg

Jeg brugte DENNE fine video som udgangs punkt.
Så det er en god idé at du ser den, hvis du kunne tænke dig at lave looket.
Step by step:
1. Inddel håret i fire hestehaler.
2. Tag en hesltehale tuper den lidt på bagsiden. Spray den med TONI&GUY Style Spray Wax.
3. Flet den og træk lidt i den, så den bliver mere fyldig og løs.
4. Sno den rundt og sæt hårnåle i.
5. Spray med TONI&GUY Extreme Hold Hairspray.
Gentag ved alle 4.
Når så du har fået alt flettet, snoet og sat fast, så rod lidt rundt i det.

 photo 2015-08-271 copy.jpg

Det er første gang jeg laver looket og tror det er sådan et man bliver bedre til, gang for gang. Men egenligt synes jeg det er meget simpelt det man skal og så er det en opsætningsform jeg sjældent ser. Måske kan dette agere inspiration for dem af jer der skal feste i aften.

Jeg håber i kunne bære over med kvaliteten på billederne, mit hukommelseskort valgte at stå helt af igår aftes lige som jeg var blevet færdig med håret. Så billederne måtte taget på telefonen, hvilket jeg kan afslører ikke var nogen nem opgave 😉
Hop evt. ind på min instagram – liseemilia og se en lille video jeg lavede af håret da det var stylet færdigt!

Hav en god fredag og god weekend!

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er egenligt ikke særlig berejst