Fra kort hår til langt hår:

Jeg er egenligt ikke særlig berejst

Jeg er egenligt ikke særlig berejst og det er ikke fordi jeg har store drømme om at rejse jorden rundt og opleve det hele. Men det betyder ikke, at jeg ikke godt kan lide at rejse og jeg bestemt også har nogle steder jeg hellere vil til end andre. I næste weekend skal jeg til Paris ifb. arbejde. Jeg har besøgt Paris kortvarigt for nogle år siden og jeg glæder mig rigtig meget til at skulle besøge byen igen. Vi skal bruge det meste af vores tid hos vores tøjproducent og så ellers på modemesse (SPØRG LIGE OM JEG GLÆDER MIG!) Så der bliver nok ikke tid til, for alvor at se byen.

 photo dubaitoptours.jpg

Men et helt andet sted i verdenen jeg enormt godt kunne tænke mig at besøge er Dubai. Jeg kan ikke udelukke at SATC 2 bestemt har haft en finger med i spillet. Derudover kender jeg efterhånden mange der har været i Dubai og haft en oplevelse for livet. Både når det kom til kultur, natur, arkitektur og selvfølgelig mad. Hvis du overvejer at tage den lange rejse til smukke Dubai så Bliv inspireret her på Toptours.dk. De har virkelig tjek på tingene når det være sig rejser et godt stykke fra Norden.

Men nu tager jeg lige Paris i første omgang. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer meget mere om turen på den anden side.

– Lise Emilia
 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra kort hår til langt hår: