Black darling.

Fra kort hår til langt hår:

Jeg elsker mit hår, inderligt. Det er en stor del af mit udseende og så er det stort og tykt som bare fanden. (Ergo fylder det ret meget!) Efter mange år som meget korthåret, som nogle af jer måske husker. Valgte jeg for lidt over to år siden, at gro det langt igen. En beslutning jeg den dag i dag er enormt glad for.

For mig, føltes det lidt som at komme hjem igen, da håret fik længde. Der er selvfølgelig også mange andre ting, som et større vægttab og en flytning til Århus der har effekt på det. Men håret er på en eller anden måde vokset på lige fod med hvor godt jeg har fået det, med mig selv, mit liv og mit udseende. Derfor ville jeg lige dele lidt billeder fra den gang håret var på noget af sit korteste og et fra hvordan det ser ud nu.

 photo harrejse.jpg

Hår betyder meget for folks selvopfattelse, især for vi kvinder. Og så er det sådan set i og for sig ligegyldigt om det er kort eller langt, så længe det er der. Jeg kan tydeligt huske en drøm for nogle måneder siden, hvor jeg drømte jeg vågnede op, skaldet, fra den ene dag til den anden. Det satte nogle følelser igang hos mig. Nok langt hen af vejen de samme følelser der er involveret når det gælder hårtab hos mænd.

Egenligt har jeg altid joket lidt med, at jeg får en normal tykkelse hår når jeg engang bliver gammel, hvor andre har tildens til at blive tyndhåret. Men det er jo et helt reelt problem. Særligt det hårtab mænd  ofte oplever er noget der fylder meget i deres bevidsthed. Heldigvis findes der rigtig mange muligheder for behandling af hårtab.

Jeg forsøger virkelig at passe på mit hår og glæder mig over der findes så mange fantastiske midler til at passe og pleje det.

Hvis du vil læse mere om min hårpleje rutine kan du gøre det lige HER.

– Lise Emilia
 photo Skaeligrmbillede 2015-07-28 kl. 18.52.40.png

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black darling.