Et gavekort hver måned, ja tak!

Black darling.

Butik Nille som ligger her i Århus, forhandler alt lige fra Bukser fra Cambio som altid har en rigtig god pasfrom samtidig med et fedt snit, du kan få dem i alt fra skinny jeans til bootcut. Men de forhandler også Annette Görtz som er mere råt i sit design. På webshoppen har det også et udvalg af deres varer, til dem af jer, der ikke kan besøge butikken fysisk her i Århus

Personligt er jeg ret vild med de mere rå items de har. Annette Görtz har lavet et en nederdel jeg enormt gerne ville eje, og bestemt også gjorde, havde pengepungen været stor nok. Så sig lige til hvis i har set nogle i samme stil 😉

 photo Skaeligrmbillede 2015-08-18 kl. 23.25.37.png
Jeg er nemlig fulstændig forelsket i lynelåsdetaljen der fungere som slids. Jeg synes virkelig det er et fed detalje. Med herre inspirerede sko og en simple sort top. Noget af det jeg elsker aller mest ved helt sorte outfits er at der er fritvalg på makeup hylden. Jeg kan virkelig se på min garderobe at jeg mangler basis ting i sort. Flere gange om ugen mangler jeg en sort top, en sort skjorte and so on. Derfor har jeg besluttet mig for at der kun står sort på menuen de næste par måneder. Hvilket også er ret passende nu hvor vi nærmer os enden af sommeren. (Undskyld hvis det gør jeg kede af det.) Men jeg elsker altså efterår!
– Lise Emilia

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et gavekort hver måned, ja tak!