Et guld ur på ønskelisten.

Tusinde tak fordi i læste med!

Jeg er fuldstændig overvældet af alt den positive feedback på artiklen og videoen igår. Jeg er glad for jeg stod frem med min voldtægtshistorie for jeg kunne mærke den virkelig rørte noget i dem der læste og så med. Tusinde tak! Jeg har stadig lidt tåre i øjnene hver gang jeg ser jeres søde kommentarer på de sociale medier. Det bliver ikke sidste gang jeg gør det, jeg vil gøre mit til at der kommer en bedre lovgivning på området. Som det sidste vil jeg sige til jer kvinder der står midt i det, det er hårdt og uretfærdigt men hold fast, lad det ikke ødelægge jer eller jeres liv! ?? I fortjener bedre!

 photo 11899978_10153277167478369_3817026188754571704_n.jpg
I morgen er vi tilbage til det bloggen for det meste handler om, nemlig skønhedspleje og makeup. Men jeg er lykkelig over, at jeg har skabt et forum hvor der også er plads til seriøse emner som voldtægt. I er nogle fantastiske læsere!

Skulle du lige som jeg være igang med at udsætte oprydning og rengøring ved hjælp af online shopping eller andre gode overspringshandlinger, så tjek lige ASOS beauty kategori ud. Den er altså vanvittig! Med et par ASOS Rabatkoder er det ikke helt lige så farligt af forelske sig i nye produkter! (VEL???) 😉

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et guld ur på ønskelisten.