#Kun1udaf60

Et guld ur på ønskelisten.

Reklame.

En ting jeg ofte glemmer når jeg trænger til at opdatere mine accessories er ure. Hvilket i bund og bund er virkelig dumt. Der findes så mange fine og billige ure som giver mulighed for at have flere at skifte ud med, alt efter outfit og ja vel også temperament. Der findes mange urmærker der ofte har ure på tilbud og man kan virkelig være heldig at finde et ur i god kvalitet til billige penge. Det gør det også noget lettere at retfærdiggøre at eje mere end blot ét ur.

 photo 8acc40aa31559d884703b681058480e5.jpg
 photo a2be0d43c02e51c20a35f5ce4e7baa0e.jpg

Faktisk ejer jeg i øjeblikket ingen. Jeg har nemlig aldrig været særlig god til at gå med ur. Så i mange år har jeg faktisk givet lidt op på projektet. Dog er jeg så småt ved at komme i stemning til det igen. Jeg har nemlig set så mange fine billeder online af smukke guldure og jeg kan nok blive nød til at købe et, for jeg begynder at føle, at det er noget jeg virkelig mangler. Særligt ét ur har fanget min opmærksomhed. Det gode klassiske Casio ur med digitale tal i guld. Det er simpelthen så fint da det både kan være casual men fordi det er guld også sagtens fungere til finere brug sammen med andre smykker.

– Lise Emilia

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#Kun1udaf60